B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 2 Temmuz 2021 #1 Merhabalar Steam workshop dosyalarını nasıl sileceğim bilmiyorum söyleyebilir misiniz?
Cagannnn Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Tristan da Cunha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #2 İndirdiğin sayfaya tekrar gir ve abone olundu tuşuna bir kez tıkla. Abone ol seçeneğine geri döndüğünde dosyalar silinecektir.
İndirdiğin sayfaya tekrar gir ve abone olundu tuşuna bir kez tıkla. Abone ol seçeneğine geri döndüğünde dosyalar silinecektir.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #3 Bu sayfadan aboneliklerinizi kaldırın, yeterli olacaktır. Sign In steamcommunity.com
B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 2 Temmuz 2021 #4 Cagannnn dedi: İndirdiğin sayfaya tekrar gir ve abone olundu tuşuna bir kez tıkla. Abone ol seçeneğine geri döndüğünde dosyalar silinecektir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım. Daryl1dx dedi: Bu sayfadan aboneliklerinizi kaldırın, yeterli olacaktır. Sign In steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım.
Cagannnn dedi: İndirdiğin sayfaya tekrar gir ve abone olundu tuşuna bir kez tıkla. Abone ol seçeneğine geri döndüğünde dosyalar silinecektir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım. Daryl1dx dedi: Bu sayfadan aboneliklerinizi kaldırın, yeterli olacaktır. Sign In steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım.
Cagannnn Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Tristan da Cunha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #5 ByCems dedi: Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım. Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaparsan zaten silinecektir.
ByCems dedi: Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım. Onu biliyorum ama dosyalardan silme yöntemide vardı onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaparsan zaten silinecektir.
B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 2 Temmuz 2021 #6 Cagannnn dedi: Dediğimi yaparsan zaten silinecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca tam silinmiyor denemiştim.
Cagannnn dedi: Dediğimi yaparsan zaten silinecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca tam silinmiyor denemiştim.
B ByCems Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 139 2 Temmuz 2021 #7 Workshop diskte olan dosyaları nasıl kaldıracağız? Eskiden öyle bir şey vardı ama unuttum. Size sormak istedim.
Workshop diskte olan dosyaları nasıl kaldıracağız? Eskiden öyle bir şey vardı ama unuttum. Size sormak istedim.
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 2 Temmuz 2021 #8 Atölyeden önce tüm aboneliklerinizden çıkmanız lazım. Sonra oyunun klasörüne gidip oradan " addons " tarzı klasörü bulup içinde ki modları silmeniz gerek.
Atölyeden önce tüm aboneliklerinizden çıkmanız lazım. Sonra oyunun klasörüne gidip oradan " addons " tarzı klasörü bulup içinde ki modları silmeniz gerek.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #9 ByCems dedi: Workshop diskte olan dosyaları nasıl kaldıracağız? Eskiden öyle bir şey vardı ama unuttum. Size sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Tüm abonelikleri çıkarın hocam sonra oyunun dosya konumundan addons klasörünü kaldırın.
ByCems dedi: Workshop diskte olan dosyaları nasıl kaldıracağız? Eskiden öyle bir şey vardı ama unuttum. Size sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Tüm abonelikleri çıkarın hocam sonra oyunun dosya konumundan addons klasörünü kaldırın.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.807 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #10 Kütüphane den oyuna sağ tık yapıp özelliklere basın orda oyunun atölye modları gözüküyor orda biyerde mutlaka bulursunuz.
Kütüphane den oyuna sağ tık yapıp özelliklere basın orda oyunun atölye modları gözüküyor orda biyerde mutlaka bulursunuz.