K KIDsErBIA Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 383 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB RAM, 480 GB SSD, Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz, Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB, 32 bit 60 Hz ekran Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Bayağı internette araştırdım hiçbir şey bulamadım nasıl mod kuracağımı söyler misiniz? KIDsErBIA dedi: Bayağı internette araştırdım hiçbir şey bulamadım nasıl mod kuracağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun cözüldü SteamWorkshop.download bu siteden ındırmek gerekiyormus.
Bayağı internette araştırdım hiçbir şey bulamadım nasıl mod kuracağımı söyler misiniz? KIDsErBIA dedi: Bayağı internette araştırdım hiçbir şey bulamadım nasıl mod kuracağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun cözüldü SteamWorkshop.download bu siteden ındırmek gerekiyormus.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 KIDsErBIA dedi: Bayağı internette araştırdım hiçbir şey bulamadım nasıl mod kuracağımı söyler misiniz? Sorun cözüldü SteamWorkshop.download bu siteden ındırmek gerekiyormus. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu siteden mod indirilmiyor, bu hatayı veriyor bi bilgin var mı?
KIDsErBIA dedi: Bayağı internette araştırdım hiçbir şey bulamadım nasıl mod kuracağımı söyler misiniz? Sorun cözüldü SteamWorkshop.download bu siteden ındırmek gerekiyormus. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu siteden mod indirilmiyor, bu hatayı veriyor bi bilgin var mı?
halbezar Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 14 27 Mart 2025 #3 Bazı oyunlar anonim olarak mod indirilmesini engelliyor, fakat engellemeyen oyunlar için biz bir program yaptım, geri bildirim verirseniz de güzel olur. GitHub - alpergur13/SteamModDownloader: This program is designed to download multiple mods. It also tries to download more than one at a time to increase speed.
Bazı oyunlar anonim olarak mod indirilmesini engelliyor, fakat engellemeyen oyunlar için biz bir program yaptım, geri bildirim verirseniz de güzel olur. GitHub - alpergur13/SteamModDownloader: This program is designed to download multiple mods. It also tries to download more than one at a time to increase speed.
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 halbezar dedi: Bazı oyunlar anonim olarak mod indirilmesini engelliyor, fakat engellemeyen oyunlar için biz bir program yaptım, geri bildirim verirseniz de güzel olur. GitHub - alpergur13/SteamModDownloader: This program is designed to download multiple mods. It also tries to download more than one at a time to increase speed. Genişletmek için tıkla... Hocam virüstotalde virüs var gösteriyor
halbezar dedi: Bazı oyunlar anonim olarak mod indirilmesini engelliyor, fakat engellemeyen oyunlar için biz bir program yaptım, geri bildirim verirseniz de güzel olur. GitHub - alpergur13/SteamModDownloader: This program is designed to download multiple mods. It also tries to download more than one at a time to increase speed. Genişletmek için tıkla... Hocam virüstotalde virüs var gösteriyor
halbezar Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 14 29 Mart 2025 #5 Erdium dedi: Hocam virüstotalde virüs var gösteriyor Genişletmek için tıkla... Kendimiz pythonda yaptık, kod da var zaten githubda, false positive gösteriyor exe diye herhalde.
Erdium dedi: Hocam virüstotalde virüs var gösteriyor Genişletmek için tıkla... Kendimiz pythonda yaptık, kod da var zaten githubda, false positive gösteriyor exe diye herhalde.
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #6 halbezar dedi: Kendimiz pythonda yaptık, kod da var zaten githubda, false positive gösteriyor exe diye herhalde. Genişletmek için tıkla... Oda doğru hocam ama 10 tane gösterince insan istemedende olsa şüphe duyuyor
halbezar dedi: Kendimiz pythonda yaptık, kod da var zaten githubda, false positive gösteriyor exe diye herhalde. Genişletmek için tıkla... Oda doğru hocam ama 10 tane gösterince insan istemedende olsa şüphe duyuyor