Steam XP Nasıl Kazanılır?

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
Steam 10. level için 82 XP daha kazanmam lazım. Bu 82 XP'yi nasıl kazanırım? Bir öneriniz varsa beklerim. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer yapmadıysanız görevlerin olduğu bir bölüm mevcut, yerini tam hatırlamıyorum ama 100xp felan veriyordu sanırsam, birinin profiline mesaj yaz, bir ekran görüntüsü resimi paylaş gibi görevleri vardı.

Hocam onda sadece bir rozet işleyin görevi kalmış ama Steam Guardı daha yeni aktif ettiğim için Topluluk Pazarından kart alıp yapamıyorum.

Steam topluluk görevlerinden bahsediyorsunuz. O kısma Profilde bulunan seviye butonuna basarak giriş gerçekleştirebiliyoruz.

Steam topluluk görevlerinden bahsediyorsunuz. O kısma Profilde bulunan seviye butonuna basarak giriş gerçekleştirebiliyoruz.
Evet bilgisayar başında değilim tam yerini hatırlamıyordum yerini söylediğiniz için teşekkürler.

Hocam onda sadece bir rozet işleyin görevi kalmış ama Steam Guardı daha yeni aktif ettiğim için Topluluk Pazarından kart alıp yapamıyorum.
Oyun alarak da puan kazanabiliyorsunuz ama o şekilde tuzlu olacaktır , bunun dışında beklemekten başka bir çözümünüz yok gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…