Steam Yapı Kredi TLcard ile oyun alınır mı?

462002

Hectopat
Herkese iyi forumlar.
Elimde yapı ve kredi TLcard var kartta Mastercard yazıyor Steam'de oyun alınır mı bu kartla?

Alınır. Ödeme yöntemini seçerken MasterCard seçmeniz ve kart bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır.

Diğer dediğiniz şeyi seçersem ne olur?
Normal MasterCard'ınız olduğundan böyle bir şeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben mesela Troy ödeme yöntemli bir Ziraat bankası kartı kullanırken BoaCompra'yı seçiyordum.

Troy maalesef Steam'de bağımsızca yer alan bir ödeme yöntemi değil. Bundan dolayı.

O zaman normal Mastercard seçip alacağım anladığım kadarıyla BoaCompra olan Steam'de oyun iade edersem cüzdana iade ediyor sadece böyle yani anladığım kadarıyla.

O zaman normal Mastercard seçip alacağım anladığım kadarıyla BoaCompra olan Steam'de oyun iade edersem cüzdana iade ediyor sadece böyle yani anladığım kadarıyla.
Bunu bilmiyorum. BoaCompra yalnızca bir kere kullandım, o da ödeme yöntemi olmadığı içindi. Normal MasterCard'ı seçin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…