EmirkaanYT Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #11 Bir şey soracağım TLcard mavi olur mu ve Visa'mı yoksa visaboacompra'mı seçeyim. Son düzenleme: 23 Ocak 2023
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 23 Ocak 2023 #12 EmirkaanYT dedi: Bir şey soracağım mavi olur mu ve Visa'mı yoksa visaboacompra seçim lütfen cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Düz versiyonu seçin.
EmirkaanYT dedi: Bir şey soracağım mavi olur mu ve Visa'mı yoksa visaboacompra seçim lütfen cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Düz versiyonu seçin.
EmirkaanYT Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #13 Düz derken Nasıl yani visa yoksa visaboacompra hangisi bu arada mavi olurmu cevap verirmisin Alpha Frozen dedi: Düz versiyonu seçin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Son düzenleme: 23 Ocak 2023
Düz derken Nasıl yani visa yoksa visaboacompra hangisi bu arada mavi olurmu cevap verirmisin Alpha Frozen dedi: Düz versiyonu seçin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 23 Ocak 2023 #14 EmirkaanYT dedi: Düz derken Nasıl yani visa yoksa visaboacompra hangisi bu arada mavi olurmu cevap verirmisin Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Boacompra'yı seçmeyin demek istedim. EmirkaanYT dedi: Bir şey soracağım TLcard mavi olur mu ve Visa'mı yoksa visaboacompra'mı seçeyim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir banka kartı kullanabilirsin, sıkıntı olmaz.
EmirkaanYT dedi: Düz derken Nasıl yani visa yoksa visaboacompra hangisi bu arada mavi olurmu cevap verirmisin Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Boacompra'yı seçmeyin demek istedim. EmirkaanYT dedi: Bir şey soracağım TLcard mavi olur mu ve Visa'mı yoksa visaboacompra'mı seçeyim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir banka kartı kullanabilirsin, sıkıntı olmaz.
EmirkaanYT Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #15 Alpha Frozen dedi: BoaCompra'yı seçmeyin demek istedim. Herhangi bir banka kartı kullanabilirsin, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Alpha Frozen dedi: BoaCompra'yı seçmeyin demek istedim. Herhangi bir banka kartı kullanabilirsin, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.