zcanlenz Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 Merhaba son birkaç gündür Steam yavaşlamaya başladı bunun sebebini çözemedim. Bilen biri varsa soylerse sevinirim.
Merhaba son birkaç gündür Steam yavaşlamaya başladı bunun sebebini çözemedim. Bilen biri varsa soylerse sevinirim.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 3 Kasım 2022 #2 zcanlenz dedi: Merhaba son birkaç gündür Steam yavaşlamaya başladı bunun sebebini çözemedim. Bilen biri varsa soylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bendede.
zcanlenz dedi: Merhaba son birkaç gündür Steam yavaşlamaya başladı bunun sebebini çözemedim. Bilen biri varsa soylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bendede.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 3 Kasım 2022 #3 Steam indirme önbelleğini ve internet tarayıcısının verilerini temizlemeyi deneyin. Bu temizleme seçenekleri launcher'ın önbelleğini de temizler. İşe yaramazsa farklı bir yöntem önereceğim.
Steam indirme önbelleğini ve internet tarayıcısının verilerini temizlemeyi deneyin. Bu temizleme seçenekleri launcher'ın önbelleğini de temizler. İşe yaramazsa farklı bir yöntem önereceğim.