Selamlar, sorunun aynısını yaşadım. Çözüm;
Çözüm 1-) Windows'un arama motoruna "Windows Update Ayarları" veya "Windows Güncelleştirme Ayarları" yazın. Teslim iyileştirme bölümüne girin ve aşağılarda bulunan "Gelişmiş Seçenekler" bölümüne basın. Girdiğiniz yerde Mutlak Bant (Mbit) ayarlarının ikisini de aktif edin ve ikisini de 500'e çekin.
Çözüm 2-) Modemin yanına gidin ve bağlı internet kablonuzun bağlı olduğu portu değiştirin, daha sonra PC'nizin yanına gidin ve internet kablonuzu çıkartıp tekrar yerine sokun.
Umarım çözüme kavuşur!
Bir kaç ay önce Xbox GP ve Epic Games'de yaşadığım sorundu, bazı forum sayfalarında araştırıp bulmuştum. Bu şekilde çözdüm ben.Hocam sende yaşıyordunda böyle mi çözdün yoksa tahmin gibi bir şey mi?
Selamlar, sorunun aynısını yaşadım. Çözüm;
Çözüm 1-) Windows'un arama motoruna "Windows Update ayarları" veya "Windows güncelleştirme ayarları" yazın. Teslim iyileştirme bölümüne girin ve aşağılarda bulunan "gelişmiş seçenekler" bölümüne basın. Girdiğiniz yerde mutlak bant (Mbit) ayarlarının ikisini de aktif edin ve ikisini de 500'e çekin.
Çözüm 2-) modemin yanına gidin ve bağlı internet kablonuzun bağlı olduğu portu değiştirin, daha sonra PC'nizin yanına gidin ve internet kablonuzu çıkartıp tekrar yerine sokun.
Umarım çözüme kavuşur!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.