Steam Steam yavaş indiriyor

TAKİ53

Decapat
Daha fazla  
Bütün platformlardamin 3.5-4MB indirme hızı alırken Steam'de 12-20KB'lere düşüyor ilk 1dk normal hızda indiriyor sonra dibe çakılıyor. Sorunu hiçbir türlü çözemedim.

Selamlar, sorunun aynısını yaşadım. Çözüm ;

Çözüm 1-) Windows'un arama motoruna ''Windows Update Ayarları'' veya ''Windows Güncelleştirme Ayarları'' yazın. Teslim iyileştirme bölümüne girin ve aşağılarda bulunan ''Gelişmiş Seçenekler'' bölümüne basın. Girdiğiniz yerde Mutlak Bant (MBIT) ayarlarının ikisini de aktif edin ve ikisini de 500'e çekin.

Çözüm 2-) Modemin yanına gidin ve bağlı internet kablonuzun bağlı olduğu portu değiştirin, daha sonra PC'nizin yanına gidin ve internet kablonuzu çıkartıp tekrar yerine sokun.

Umarım çözüme kavuşur !

Selamlar, sorunun aynısını yaşadım. Çözüm;

Çözüm 1-) Windows'un arama motoruna "Windows Update Ayarları" veya "Windows Güncelleştirme Ayarları" yazın. Teslim iyileştirme bölümüne girin ve aşağılarda bulunan "Gelişmiş Seçenekler" bölümüne basın. Girdiğiniz yerde Mutlak Bant (Mbit) ayarlarının ikisini de aktif edin ve ikisini de 500'e çekin.

Çözüm 2-) Modemin yanına gidin ve bağlı internet kablonuzun bağlı olduğu portu değiştirin, daha sonra PC'nizin yanına gidin ve internet kablonuzu çıkartıp tekrar yerine sokun.

Umarım çözüme kavuşur!

Hocam sende yaşıyordunda böyle mi çözdün yoksa tahmin gibi bir şey mi?

Selamlar, sorunun aynısını yaşadım. Çözüm;

Çözüm 1-) Windows'un arama motoruna "Windows Update ayarları" veya "Windows güncelleştirme ayarları" yazın. Teslim iyileştirme bölümüne girin ve aşağılarda bulunan "gelişmiş seçenekler" bölümüne basın. Girdiğiniz yerde mutlak bant (Mbit) ayarlarının ikisini de aktif edin ve ikisini de 500'e çekin.

Çözüm 2-) modemin yanına gidin ve bağlı internet kablonuzun bağlı olduğu portu değiştirin, daha sonra PC'nizin yanına gidin ve internet kablonuzu çıkartıp tekrar yerine sokun.

Umarım çözüme kavuşur!

Ne yazık ki ise yaramadı başka bir tavsiyeniz var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı