Steam yavaş indirme sorunu

Virtue X

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Windows mağazasından bir şey indiriyorken 10 Mbps ile indiriyor fakat Steam'de 1 Mbps'e bile ulaşamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mbps ile saniyedeki megabayt hızı aynı değildir. Mbps saniyedeki bit hızıdır ve Steam'de ayarları ile oynanmadığı sürece onu gösterir. 8 Mbps= Saniyede 1 Mb eder. 10 Mbps de 1.2 mb indirir.
97 doğumlusun. 21 yaşındasın. Büyük mü oluyorsun onu anlamadım. İlgi çekmeye çalışmıyorum öyle bir çabam da yok. 4 aylık bir konuyu hortlatmanın bir manası yok. Ayrıca insanlara çok cahilsiniz bro deyince akıllı olmuyorsun.
Güzel kardeşim seni raport ettim, uğraşmak istemiyorum. Bir başka sefere fikirlerini kendine saklamayı öğrenirsin artık. Konuyu da çözmüştüm zaten ben. İçimde gereksiz sözlerine kızsam da daha yeni meditasyon yaptım o huzurumu kaçırmak istemiyorum. Sana güzellikler dileğiyle.
Konu kapanmıştır. @Moderator .

Son düzenleme:
Geç de olsa okuyacak olan varsa diye yazayım. Internet paktleri alırken bize verilen hızlar mega bit'dir. 8-16-32... megabit. Chrome'dan yada Steam'den bir şey indirirken megabyte ile indiririz.
8 bit = 1 Byte. Yani 8Mbit/s'lik paketi alan birisi evine gelen kabloda internet hızı düşmezse 1Mbyte's ile indirme yapar. Gerçekte 8mbit alan birisinin evine 6.5mbit varıyor ve yaklık 800kbyte ile indirme yapıyor.

Windows Mağzasında MegaByte değil MegaBit yazıyor.

Doğur cevap veren varmış yeni görüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı