Steam yaz indiriminde neler alınabilir?

İlk bosu bile kesmek zor geldi siz nasıl alıştınız ilk bosta can doldurmayı bile bulamadım.
ilk bosstan kastığın tree sentinelse yanmi atlı atından düşmeyen bir adamsa onu o levellerde kesememeniz normal. Oyunun başındaki boss iste öldürmeli sizi onu kesmek aşırı zor zaten en başlarda souls oyunlarında genelde ilk boss sizi öldürür ve hikaye öyle başlar ondan dolayı ölüp zorlanmanız normal ilk bossta sonra level kasıcaksınız bir şekilde church of elleh diye biryer var oraya gidip graceye oturun sonra dümdüz devam edin soldan ordaki graceye oturunca melina gelicek yanınıza size bir yüzük vericek o yüzüğü kullanıcağınız bir tuşa atayın o tuşa basınca ata biniceksiniz sonrası akar zaten mapte grace açmaya maplerin rotasyonlarını kısacası haritanın gözükmesini sağlayan kağıt parçası gibi birşey var onları bulun mapte gözükür zaten öyle yani.

İlk bosu bile kesmek zor geldi siz nasıl alıştınız ilk bosta can doldurmayı bile bulamadım.

Emin çıtak diye birisi var o da Elden Ring tam çözüm çekmiş izleyip oyunda takıldığınız yerlere bakın hemen açıp halledersiniz dikkat edin DLC'ninde tam çözümü olabilir karıştırmayın normal Elden Ring'le.

Elden ring dlc al param olsa alirim yemin ediyorum aşırı iyi armor setleri eklenmiş çeşitlilik aşırı fazla parfüm buildi falan da var.

rdr2 yoksa ve oynamadıysanız aşırı iyidir 50 80 saat arası oynarsınız.
Rdr2 arkadaşımın hesabından bitirmiştim bir de kendi hesabıma almak istiyordum bir yandan da düşününce kaliteli de olsa bitirdiğim bir oyuna neden para vereyim ki onun yerine başka oyun alayım diye düşündüm.
Elden ring dlc konusunda da hogwarts legacyden vazgeçmeyip elden ring dlcnin indirime girmesini bekleyeceğim o sırada oyunu da bitirmiş olurum sararsa ve indirime girerse daha sonradan dlc almaya karar verdim.

Rdr2 arkadaşımın hesabından bitirmiştim bir de kendi hesabıma almak istiyordum bir yandan da düşününce kaliteli de olsa bitirdiğim bir oyuna neden para vereyim ki onun yerine başka oyun alayım diye düşündüm.
Elden ring dlc konusunda da hogwarts legacyden vazgeçmeyip elden ring dlcnin indirime girmesini bekleyeceğim o sırada oyunu da bitirmiş olurum sararsa ve indirime girerse daha sonradan dlc almaya karar verdim.
gamepadlemi oynuyorsunuz kaç fps alıyodunuz

RDR2 arkadaşımın hesabından bitirmiştim bir de kendi hesabıma almak istiyordum bir yandan da düşününce kaliteli de olsa bitirdiğim bir oyuna neden para vereyim ki onun yerine başka oyun alayım diye düşündüm.
Elden Ring DLC konusunda da Hogwarts Legacy'den vazgeçmeyip Elden Ring DLC'nin indirime girmesini bekleyeceğim o sırada oyunu da bitirmiş olurum sararsa ve indirime girerse daha sonradan DLC almaya karar verdim.

Senin dediğinde mantıklı sonuçta karar senin para senin ama DLC en yakın zamanda indirime girer inşallah

Steam 2024 yaz indirimleri başladı kim neler alacakmış görelim, oyun önerisi isteyen, oyun önerisi varsa atabilir mi?
1719759255735.png

gamepadlemi oynuyorsunuz kaç fps alıyodunuz
Özür diliyorum niyeyse bildirim gelmemiş görmemişim mesajı.
İlk oynadığımda eski cihazımda oynamıştım klavye mouse ile oynamıştım ve fps olarak düşük-orta ayarlar 20-30 fps ile bitirmiştim.
Türkçe dublaj falan gelmiş tekrar alıp yeni sistemde bitirmeyi düşünüyorum.

Senin dediğinde mantıklı sonuçta karar senin para senin ama DLC en yakın zamanda indirime girer inşallah
Aynen umuyorum ki dlc indirime girecektir ek olarak dying light 2 den vazgeçip biraz daha bütçe arttırıp onun yerine rdr2 ekledim.
Dlc bizi bir süre bekleticek gibi.

En başta almayı düşündüğüm oyundu indirimi çok kötü bence fiyatını hak etmiyor.

Özür diliyorum niyeyse bildirim gelmemiş görmemişim mesajı.
İlk oynadığımda eski cihazımda oynamıştım klavye mouse ile oynamıştım ve FPS olarak düşük-orta ayarlar 20-30 FPS ile bitirmiştim.
Türkçe dublaj falan gelmiş tekrar alıp yeni sistemde bitirmeyi düşünüyorum.

Aynen umuyorum ki DLC indirime girecektir ek olarak Dying Light 2'den vazgeçip biraz daha bütçe arttırıp onun yerine RDR2 ekledim.
DLC bizi bir süre bekletecek gibi.

En başta almayı düşündüğüm oyundu indirimi çok kötü bence fiyatını hak etmiyor.

Bir DLC için 800 900 TL çok para vallahi DLC çıkıyor 900 TL adamlarda haklı aslında Elden Ring gibi bir oyuna göre fiyatlar gayet iyi ancak ekonomi batık arkadaş

Bence iyi bir oyun ama arkadaşı olmayanlar için dert olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı