Steam yaz indiriminden ne alınabilir?

Yer
Selim
Daha fazla  
Meslek
Selim
Arkadaşlar, ben oyun alıp oyunları offline bir şekilde satıyorum.
İlk ekleyeceğim hesap The Witcher 3 GOTY olacak. Sizlerden oyun oynayan kişiler ne tarzda oyunlar ister, onları öğrenmek istiyorum. Yani satılabilecek oyun önerisi yapabilir misiniz Steam yaz indirimlerinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Offline hesap alanlar için kaliteli ve hikayesi sağlam yapıtlar gerekiyor.
Detroit: Become Human olabilir mesela.

Arkadaşlar, ben oyun alıp oyunları offline bir şekilde satıyorum.
İlk ekleyeceğim hesap The Witcher 3 GOTY olacak. Sizlerden oyun oynayan kişiler ne tarzda oyunlar ister, onları öğrenmek istiyorum. Yani satılabilecek oyun önerisi yapabilir misiniz Steam yaz indirimlerinden?
RDR 2 olabilir. CP2077 hala alınır diye düşünüyorum.

RDR2 olmalı kesinlikle.
Witcher 3 zaten 11 TL. Onun için hesap kiralamam.

Hocam benden daha önceden hesap satın alan kişinin isteği ile The Witcher 3 GOTY (15 TL) almayı düşünüyordum. Sizce değmez mi almaya? Bir de hocam RDR 2 alırsam az fiyata satamam çünkü oyun 200 TL (sadece fiyatı değil benim bilgisayarım da kaldırmayacağı oyuna o kadar verme taraftarı değilim) ben alacağım oyunları 3-7 TL arasında satabileceğim oyunlar olmasını istiyorum daha çok.

Offline hesap alanlar için kaliteli ve hikayesi sağlam yapıtlar gerekiyor.
Detroit: Become Human olabilir mesela.

Araştırırım oyunu eğer ki istek olursa dediğiniz oyunu alabilirim.

Forza 4 ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Hocam Forza 4 için hesap kiralayan olur mu ki? Onun asıl olayı Online değil mi? Bildiğim kadarıyla da Tom Clancy's rainbox six: Siege sadece Online oyun moduna sahip onu offline hesap olarak satamam.

RDR 2 olabilir. CP2077 hala alınır diye düşünüyorum.

CP2077 belki olabilir eğer ki o fiyata çıkacak olursam RDR2 veya CP2077 alacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı