Efe avcı Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Çok kararsızım dostlar, sizd e bir şeyler eklerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #2 Fiyatına göre iyi bir oyun istiyorsanız hades alın ama bilgisayarınız kaldıracaksa Metro Exodus'a bakabilirsin.
Fiyatına göre iyi bir oyun istiyorsanız hades alın ama bilgisayarınız kaldıracaksa Metro Exodus'a bakabilirsin.
Efe avcı Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 3re3n dedi: Fiyatına göre iyi bir oyun istiyorsanız hades alın ama bilgisayarınız kaldıracaksa Metro Exodus'a bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... bende tam düşünmüştüm, metro exodus alacağım lakin diğer oyunları oynamak istemediğimden hikaye özet videolarına bakıyorum. güzel bir oyuna benziyor zaten.
3re3n dedi: Fiyatına göre iyi bir oyun istiyorsanız hades alın ama bilgisayarınız kaldıracaksa Metro Exodus'a bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... bende tam düşünmüştüm, metro exodus alacağım lakin diğer oyunları oynamak istemediğimden hikaye özet videolarına bakıyorum. güzel bir oyuna benziyor zaten.