Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 28 Haziran 2021 #11 Salih Akbağ dedi: forza yı steam dan değil gamepass dan aldım ve dediğiniz oyunlar içerisinde var ben steam den online bi oyun almak istiyordum herkesin oynadığı bi oyun anime sevmem Genişletmek için tıkla... İyi güzel paranı kaptırma steam versiyonuna.
Salih Akbağ dedi: forza yı steam dan değil gamepass dan aldım ve dediğiniz oyunlar içerisinde var ben steam den online bi oyun almak istiyordum herkesin oynadığı bi oyun anime sevmem Genişletmek için tıkla... İyi güzel paranı kaptırma steam versiyonuna.
A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 28 Haziran 2021 #12 Ben 19 küsur TL'ye motorspor Manager'la tüm DLC'lerini aldım. Belki hoşunuza gidebilir bir bakın derim.
Ben 19 küsur TL'ye motorspor Manager'la tüm DLC'lerini aldım. Belki hoşunuza gidebilir bir bakın derim.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Haziran 2021 #13 Salih Akbağ dedi: Metal Gear Solid V'in hangi oyununu oynamalıyım bir sürü DLC tarzı eklentileri var. Genişletmek için tıkla... Eski oyunları oynamadan MGS oynarsan hiçbir şey anlamazsın.
Salih Akbağ dedi: Metal Gear Solid V'in hangi oyununu oynamalıyım bir sürü DLC tarzı eklentileri var. Genişletmek için tıkla... Eski oyunları oynamadan MGS oynarsan hiçbir şey anlamazsın.
Salih Akbağ Attopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #14 A.E.G dedi: Ben 19 küsur TL'ye motorspor Manager'la tüm DLC'lerini aldım. Belki hoşunuza gidebilir bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... o hangi oyun
A.E.G dedi: Ben 19 küsur TL'ye motorspor Manager'la tüm DLC'lerini aldım. Belki hoşunuza gidebilir bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... o hangi oyun
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Haziran 2021 #15 Salih Akbağ dedi: Bütçe: 40TL. Online oyun olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Far Cry 5 alabilirsin. Zaten Far Cry oyunları bağlantılı değil.
Salih Akbağ dedi: Bütçe: 40TL. Online oyun olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Far Cry 5 alabilirsin. Zaten Far Cry oyunları bağlantılı değil.
Salih Akbağ Attopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #16 Smaug8 dedi: Far Cry 5 alabilirsin. Zaten Far Cry oyunları bağlantılı değil. Genişletmek için tıkla... Far Cry 5 İcrack indiricem dostum her ne kadar iyi olmasada
Smaug8 dedi: Far Cry 5 alabilirsin. Zaten Far Cry oyunları bağlantılı değil. Genişletmek için tıkla... Far Cry 5 İcrack indiricem dostum her ne kadar iyi olmasada