HyuugaSamet Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar merhaba, ben dün akşam saatlerinde Steam yedeğini D diskine kurmuştum. Şu an ise yedekten geri yüklerken bulunan programlar "hiç" diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2018
Arkadaşlar merhaba, ben dün akşam saatlerinde Steam yedeğini D diskine kurmuştum. Şu an ise yedekten geri yüklerken bulunan programlar "hiç" diyor.
Gıdıklama Zamanı Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #2 Seç dedikten sonra devam edebilirsin bende de hiç yazıyor ama işlem devam ediyor.
HyuugaSamet Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #3 İleri diyemiyorum ki ama.
Gıdıklama Zamanı Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #4 HyuugaSamet dedi: İleri diyemiyorum ki ama. Genişletmek için tıkla... Yedeklerken eksik yapmış olabilir oyunları tek tek yedekle.
HyuugaSamet dedi: İleri diyemiyorum ki ama. Genişletmek için tıkla... Yedeklerken eksik yapmış olabilir oyunları tek tek yedekle.
HyuugaSamet Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #5 Çoktan format attım bile.Bu yüzden bir şekilde yedeği düzeltmem gerek ne kadar oyun kurtarırsam o kadar iyi.
Çoktan format attım bile.Bu yüzden bir şekilde yedeği düzeltmem gerek ne kadar oyun kurtarırsam o kadar iyi.
Gıdıklama Zamanı Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #6 HyuugaSamet dedi: Çoktan format attım bile.Bu yüzden bir şekilde yedeği düzeltmem gerek ne kadar oyun kurtarırsam o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Tek seferde tüm oyunları yedeklersen bazen eksik yazıyor.Her oyunu ayrı ayrı yedekle o zaman sorun olmaz.
HyuugaSamet dedi: Çoktan format attım bile.Bu yüzden bir şekilde yedeği düzeltmem gerek ne kadar oyun kurtarırsam o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Tek seferde tüm oyunları yedeklersen bazen eksik yazıyor.Her oyunu ayrı ayrı yedekle o zaman sorun olmaz.
HyuugaSamet Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #7 Sağolasın.Cevap bulamayınca tek tek indirdim şimdiden hepsinin tek tek yedeğini alacağım.Önerin için çok teşekkürler.Konu kilitlenebilir.
Sağolasın.Cevap bulamayınca tek tek indirdim şimdiden hepsinin tek tek yedeğini alacağım.Önerin için çok teşekkürler.Konu kilitlenebilir.