Steam'de takas yapmaya çalışırken 'yeni bir cihazdan giriş yaptınız. Envanterinizdeki eşyaları korumak adına 7 gün boyunca bu cihazdan takas yapamayacaksınız.' hatası aldım ne yapabilirim bunun bir çözümü var mı? (Hesap Steam Guard ile de korunmasına rağmen bunu diyor.)
Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı, hesabınızda 7 günden daha fazla açık kalmadıysa yeni cihazlarda 7 gün beklemekten başka seçeneğiniz yok. Daha önceden giriş yaptığınız ve en azından 7 gün kullandığınız bir cihazda takas yapabilirsiniz.
Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı, hesabınızda 7 günden daha fazla açık kalmadıysa yeni cihazlarda 7 gün beklemekten başka seçeneğiniz yok. Daha önceden giriş yaptığınız ve en azından 7 gün kullandığınız bir cihazda takas yapabilirsiniz.
Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı, hesabınızda 7 günden daha fazla açık kalmadıysa yeni cihazlarda 7 gün beklemekten başka seçeneğiniz yok. Daha önceden giriş yaptığınız ve en azından 7 gün kullandığınız bir cihazda takas yapabilirsiniz.
Hocam bu dediğiniz olay giriş onaylandıktan 7 gün sonra mı yoksa guard aktifleştirildikten 7 gün sonra mı geçerli? Ben mesela guardı 4 gün önce açtım 2 aşamalıya taşıdım dün de tüm aygıtlardan çıkış yapıp tekrar girdim.
Şimdi 4 günden devam edip 3 gün mü beklemem gerek takas için yoksa sıfırlanıp 7 gün daha mı beklemem lazım? Hesabıma 5 yıldır girmiyordum şifreyi hatırlayınca girdim. Takas için bu uyarıyı veriyor topluluk pazarında bir şey alıp satmak istesem de 11 Kasım diyor.