Ardpow Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx6600 - İ312100F - 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #21 Merhaba benim de kısıtlı hesabım var 0.47 dolar daha harcama yaparsam kalkacak Ama ben DLC almak istiyorum parayla DLC alırsam kısıtlı hesabımı kaldırabiliri miyim?
Merhaba benim de kısıtlı hesabım var 0.47 dolar daha harcama yaparsam kalkacak Ama ben DLC almak istiyorum parayla DLC alırsam kısıtlı hesabımı kaldırabiliri miyim?
E Ellie11 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 68 18 Ocak 2021 #22 Steamdan bugün 5 dolarlık sınırı geçtim. Ama hala sınırlandırılmış hesabım. Açılması uzun sürer mi yoksa parayı harcamam mı gerekiyor?
Steamdan bugün 5 dolarlık sınırı geçtim. Ama hala sınırlandırılmış hesabım. Açılması uzun sürer mi yoksa parayı harcamam mı gerekiyor?
1 1LighTR Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 6 12 Şubat 2021 #23 Seyhan tezcan dedi: Kanka, parayı yatırıp oyun yerine oyunda bir skin alsak oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hesap kısıtlıyken skin vb. birşey alamazsın diye biliyorum. Ellie11 dedi: Steamdan bugün 5 dolarlık sınırı geçtim. Ama hala sınırlandırılmış hesabım. Açılması uzun sürer mi yoksa parayı harcamam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Parayı harcaman gerekiyor oyun alabilirsin.
Seyhan tezcan dedi: Kanka, parayı yatırıp oyun yerine oyunda bir skin alsak oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hesap kısıtlıyken skin vb. birşey alamazsın diye biliyorum. Ellie11 dedi: Steamdan bugün 5 dolarlık sınırı geçtim. Ama hala sınırlandırılmış hesabım. Açılması uzun sürer mi yoksa parayı harcamam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Parayı harcaman gerekiyor oyun alabilirsin.
MetinCakir Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 504 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #24 40 TL'ye oyun alıp iade etsem olur mu? TF2 skin almak istiyorum pazardan.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.852 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #25 Dyzex dedi: Steam dolar kuru 2 TL civarı diye biliyorum çok önceden kuru sabitlediler. Bildiğim kadarıyla Steamın kendi kuruna göre hesaplıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey katiyen yok. Dolar kuru kaç lira ise onu 5 ile çarp MetinCakir dedi: 40 TL'ye oyun alıp iade etsem olur mu? TF2 skin almak istiyorum pazardan. Genişletmek için tıkla... Hesabın açılır. Ama iade yapmazlar gibi geliyor. İade yaparlarsa şayet hesabın tekrar kısıtlı hesap olur. Skin’e ne olur hiçbir fikrim yok
Dyzex dedi: Steam dolar kuru 2 TL civarı diye biliyorum çok önceden kuru sabitlediler. Bildiğim kadarıyla Steamın kendi kuruna göre hesaplıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey katiyen yok. Dolar kuru kaç lira ise onu 5 ile çarp MetinCakir dedi: 40 TL'ye oyun alıp iade etsem olur mu? TF2 skin almak istiyorum pazardan. Genişletmek için tıkla... Hesabın açılır. Ama iade yapmazlar gibi geliyor. İade yaparlarsa şayet hesabın tekrar kısıtlı hesap olur. Skin’e ne olur hiçbir fikrim yok
MetinCakir Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 504 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #26 feneresevdalı dedi: Böyle bir şey katiyen yok. Dolar kuru kaç lira ise onu 5 ile çarp. Hesabın açılır. Ama iade yapmazlar gibi geliyor. İade yaparlarsa şayet hesabın tekrar kısıtlı hesap olur. Skin'e ne olur hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... İade yaptılar umarım kısıtlama kalkar. feneresevdalı dedi: Böyle bir şey katiyen yok. Dolar kuru kaç lira ise onu 5 ile çarp. Hesabın açılır. Ama iade yapmazlar gibi geliyor. İade yaparlarsa şayet hesabın tekrar kısıtlı hesap olur. Skin'e ne olur hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Peki 40 TL'ye oyun almak yerine 2 TL'ye oyun alsam kalkar mı ban sence?
feneresevdalı dedi: Böyle bir şey katiyen yok. Dolar kuru kaç lira ise onu 5 ile çarp. Hesabın açılır. Ama iade yapmazlar gibi geliyor. İade yaparlarsa şayet hesabın tekrar kısıtlı hesap olur. Skin'e ne olur hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... İade yaptılar umarım kısıtlama kalkar. feneresevdalı dedi: Böyle bir şey katiyen yok. Dolar kuru kaç lira ise onu 5 ile çarp. Hesabın açılır. Ama iade yapmazlar gibi geliyor. İade yaparlarsa şayet hesabın tekrar kısıtlı hesap olur. Skin'e ne olur hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Peki 40 TL'ye oyun almak yerine 2 TL'ye oyun alsam kalkar mı ban sence?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.852 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #27 MetinCakir dedi: İade yaptılar umarım kısıtlama kalkar. Peki 40 TL'ye oyun almak yerine 2 TL'ye oyun alsam kalkar mı ban sence? Genişletmek için tıkla... Minimum 5 dolar yatırman lazım.
MetinCakir dedi: İade yaptılar umarım kısıtlama kalkar. Peki 40 TL'ye oyun almak yerine 2 TL'ye oyun alsam kalkar mı ban sence? Genişletmek için tıkla... Minimum 5 dolar yatırman lazım.
Galip Efe Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #28 ben steamde 5 dolarlık harcama yaptım ama hesabınız sınırlandırılmış olduğundan seviye atlıyamaz diyo neden acaba?
ben steamde 5 dolarlık harcama yaptım ama hesabınız sınırlandırılmış olduğundan seviye atlıyamaz diyo neden acaba?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.852 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #29 Galip Efe dedi: ben steamde 5 dolarlık harcama yaptım ama hesabınız sınırlandırılmış olduğundan seviye atlıyamaz diyo neden acaba? Genişletmek için tıkla... Güncel dolar kuru ile 5 dolar harcadın mı?
Galip Efe dedi: ben steamde 5 dolarlık harcama yaptım ama hesabınız sınırlandırılmış olduğundan seviye atlıyamaz diyo neden acaba? Genişletmek için tıkla... Güncel dolar kuru ile 5 dolar harcadın mı?
Galip Efe Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #30 Ben Steam'de 5 dolarlık harcama yaptım ama hesabınız sınırlandırılmış olduğu için seviye atlayamazsınız diyor neden acaba? feneresevdalı dedi: Güncel dolar kuru ile 5 dolar harcadın mı? Genişletmek için tıkla... Evet hatta 6 dolar harcamış gözüküyom ETS fall gus Tower unite aldım.
Ben Steam'de 5 dolarlık harcama yaptım ama hesabınız sınırlandırılmış olduğu için seviye atlayamazsınız diyor neden acaba? feneresevdalı dedi: Güncel dolar kuru ile 5 dolar harcadın mı? Genişletmek için tıkla... Evet hatta 6 dolar harcamış gözüküyom ETS fall gus Tower unite aldım.