EminImişli Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Steam'de CS2 indiricektim. D diskine kurulu D diskimde şu an 140GB boş alan ve C diskimde de 50 GB boş alan var. Ama depolama hatası sorununu alıyorum YouTube'da fazla video yok bu konuda buraya yazmayı denedim. Sorun neden kaynaklı olabilir?
Steam'de CS2 indiricektim. D diskine kurulu D diskimde şu an 140GB boş alan ve C diskimde de 50 GB boş alan var. Ama depolama hatası sorununu alıyorum YouTube'da fazla video yok bu konuda buraya yazmayı denedim. Sorun neden kaynaklı olabilir?
Çözüm snageX 29 Eylül 2023 EminImişli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... CSGO'ya kütüphanede sağ tık atıp özellikler deyin, oradan konum taşıma var.
EminImişli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... CSGO'ya kütüphanede sağ tık atıp özellikler deyin, oradan konum taşıma var.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #2 Oyunu daha önce kurdunuz mu CSGO olarak? Artı 0 Eksi
KS KS EminImişli Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 snageX dedi: Oyunu daha önce kurdunuz mu CS:GO olarak? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 29 Eylül 2023 #4 EminImişli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu silip tekrar CS2'yi yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS EminImişli Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #5 Emir Bozat dedi: CS:GO'yu silip tekrar CS2'yi yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir çözümü yok mu? İnternet zayıf olduğundan tekrar yüklemek istemiyorum. Ama tek çözüm buysa sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: CS:GO'yu silip tekrar CS2'yi yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir çözümü yok mu? İnternet zayıf olduğundan tekrar yüklemek istemiyorum. Ama tek çözüm buysa sıkıntı yok.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 29 Eylül 2023 #6 EminImişli dedi: Ayrı bir çözümü yok mu? İnternet zayıf olduğundan tekrar yüklemek istemiyorum. Ama tek çözüm buysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Saçma olacak ama Steam'i Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın bir de onu deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
EminImişli dedi: Ayrı bir çözümü yok mu? İnternet zayıf olduğundan tekrar yüklemek istemiyorum. Ama tek çözüm buysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Saçma olacak ama Steam'i Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açın bir de onu deneyin bakalım.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #7 EminImişli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... CSGO'ya kütüphanede sağ tık atıp özellikler deyin, oradan konum taşıma var. Artı 0 Eksi Çözüm
EminImişli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... CSGO'ya kütüphanede sağ tık atıp özellikler deyin, oradan konum taşıma var.
KS KS EminImişli Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #8 snageX dedi: CSGO'ya kütüphanede sağ tık atıp özellikler deyin, oradan konum taşıma var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu Artı 0 Eksi
snageX dedi: CSGO'ya kütüphanede sağ tık atıp özellikler deyin, oradan konum taşıma var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu