Çözüldü Steam "yeterli disk alanı yok hatası"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Hocalarım selam, FIFA 22'yi SSD'ye taşımak istiyordum fakat "yeterli disk alanı yok" hatasıyla karşılaşıyorum. 74 GB boş alan var ve disk sağlıklı. FIFA dışında bütün oyunlarda yapabiliyorum ancak FIFA'da sorun çıkıyor. Klasörü düzelttim, indirme ön belleğini temizledim, yönetici olarak çalıştırdım. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Steam'den değil oyunun direkt klasörüne sağ tıklayıp özellikler diyerek bakın. Bazen oyun dosyaları(hele ki firma oyuna çok güncelleme getiriyorsa) Steam'de yanlış hesaplanıyor.

Sağ tıklauıp özellikler deyin. Boyut var bir de diskteki boyut var. Eşit olup olmadıklarını kontrol eder misiniz?

Eki Görüntüle 1878644

Şimdi gördüm hocalarım, oyun normalde 44 GB ama 82 GB olmuş anlamadığım şekilde. Mecburen tekrardan silip yükleyeceğim.
74 GB yer var, FIFA 44 GB?
Steam'den değil oyunun direkt klasörüne sağ tıklayıp özellikler diyerek bakın. Bazen oyun dosyaları(Hele ki firma oyuna çok güncelleme getiriyorsa) Steam'de yanlış hesaplanıyor.

Sağ tıklayıp özellikler deyin. Boyut var bir de diskteki boyut var. Eşit olup olmadıklarını kontrol eder misiniz?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den değil oyunun direkt klasörüne sağ tıklayıp özellikler diyerek bakın. Bazen oyun dosyaları(hele ki firma oyuna çok güncelleme getiriyorsa) Steam'de yanlış hesaplanıyor.

Sağ tıklauıp özellikler deyin. Boyut var bir de diskteki boyut var. Eşit olup olmadıklarını kontrol eder misiniz?

Eki Görüntüle 1878644

Şimdi gördüm hocalarım, oyun normalde 44 GB ama 82 GB olmuş anlamadığım şekilde. Mecburen tekrardan silip yükleyeceğim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı