yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Aralık 2020 #11 Tyrant dedi: Oyun çıkalı 12 gün oldu sanmıyorum, Epic'de 60 liralık kuponla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kuponu nasıl alabilirim?
Tyrant dedi: Oyun çıkalı 12 gün oldu sanmıyorum, Epic'de 60 liralık kuponla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kuponu nasıl alabilirim?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 yigidyum dedi: Peki kuponu nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bedavaya verilen oyunu alınca otomatik geliyor hesabına.
yigidyum dedi: Peki kuponu nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bedavaya verilen oyunu alınca otomatik geliyor hesabına.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 22 Aralık 2020 #13 reptile dedi: Türkiye saati ile muhtemelen 21:00'da. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı, başka ulaşacağım yer olmadığı için buraya yazıyorum Hocam, Steam'den yazmışsınız bana sanırım. Geri dönüş yaptım. Bakabilir misiniz ?
reptile dedi: Türkiye saati ile muhtemelen 21:00'da. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı, başka ulaşacağım yer olmadığı için buraya yazıyorum Hocam, Steam'den yazmışsınız bana sanırım. Geri dönüş yaptım. Bakabilir misiniz ?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Aralık 2020 #14 Salsa dedi: Bedavaya verilen oyunu alınca otomatik geliyor hesabına. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler
Salsa dedi: Bedavaya verilen oyunu alınca otomatik geliyor hesabına. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 22 Aralık 2020 #15 why us dedi: Pek çok oyunu satın almayı planlıyorum bu indirim gelince. 22 Kasım tarihinde başlayacak deniyordu ama henüz başlamadı. Bir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... 22 Aralık yani bugün başlayacak Kasım değil.
why us dedi: Pek çok oyunu satın almayı planlıyorum bu indirim gelince. 22 Kasım tarihinde başlayacak deniyordu ama henüz başlamadı. Bir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... 22 Aralık yani bugün başlayacak Kasım değil.
why us Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #16 yigidyum dedi: Konuyla biraz alakasız olarak, Cyberpunk 2077 indirime girer mi sizce? Genişletmek için tıkla... hocam oyun yeni çıktı girmesi biraz zor şu sıralar en erken yazı indirimlerinde girer why us dedi: Pek çok oyunu satın almayı planlıyorum bu indirim gelince. 22 Kasım tarihinde başlayacak deniyordu ama henüz başlamadı. Bir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... bu arada 22 aralık demek istemiştim yanlış yazmışım
yigidyum dedi: Konuyla biraz alakasız olarak, Cyberpunk 2077 indirime girer mi sizce? Genişletmek için tıkla... hocam oyun yeni çıktı girmesi biraz zor şu sıralar en erken yazı indirimlerinde girer why us dedi: Pek çok oyunu satın almayı planlıyorum bu indirim gelince. 22 Kasım tarihinde başlayacak deniyordu ama henüz başlamadı. Bir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... bu arada 22 aralık demek istemiştim yanlış yazmışım
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 23 Aralık 2020 #17 why us dedi: hocam oyun yeni çıktı girmesi biraz zor şu sıralar en erken yazı indirimlerinde girer bu arada 22 aralık demek istemiştim yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla... Dün Epic Games Store üzrinden indirim kuponu ile aldım
why us dedi: hocam oyun yeni çıktı girmesi biraz zor şu sıralar en erken yazı indirimlerinde girer bu arada 22 aralık demek istemiştim yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla... Dün Epic Games Store üzrinden indirim kuponu ile aldım