Steam 'You have an account alert' Hatası

kaanguler

Kilopat
Hesabıma İninal kartımdan para yatırdım ve Rainbow Six Siege oyununa bir DLC aldım .bir süre oynadıktan sonra Steam hesabımda şöyle bir yazı çıktı. Sorunu yarım yamalak anladım ama nasıl Steam'dan destek alacağım?

A Steam Product code you activated has been removed from your account.

8 Jan, 2019

Complimentary reviewer package
Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The Games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a Third-party seller; or a problem with how the Third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance.

If you would like to purchase the item, please visit the Steam Store. Otherwise you may choose to delete the local content associated with these Games.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevirilmiş hali bu:

Etkinleştirdiğiniz bir Steam Ürün kodu hesabınızdan kaldırıldı. 8 Ocak, 2019 Ücretsiz inceleme paketi Son ürün kodu etkinleştirme işleminiz, bu öğe için ödeme işleme koymada bir sorun nedeniyle iptal edildi. Sonuç olarak bu ürün koduyla ilişkili Oyunlar artık oynanamaz. Bunun nedeni, bu öğeyi Üçüncü Taraf bir satıcıdan alırken kullandığınız ödeme yöntemleriyle ilgili bir sorun olabilir; veya Üçüncü taraf satıcının Ürün kodunu nasıl edindiğiyle ilgili bir sorun. Lütfen yardım için Ürün kodunu aldığınız satıcıyla bağlantı kurun. Ürünü satın almak isterseniz, lütfen Steam Mağazasını ziyaret edin. Aksi takdirde, bu Oyunlarla ilişkili yerel içeriği silmeyi seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı