muhammed huten Megapat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 418 Yer İstanbul Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #1 Evet arkadaşlar. Ben Rainbow Six Siege'den ban yedim. Oyun PC'de yüklü. Steam'den yeni hesap açıp alırsam bir daha mı yüklüyor?
Evet arkadaşlar. Ben Rainbow Six Siege'den ban yedim. Oyun PC'de yüklü. Steam'den yeni hesap açıp alırsam bir daha mı yüklüyor?
SunSoldiers Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 33 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #2 Evet, oyun dosyaları silinmez hesap değiştirdiğinde yüklü kalır.
muhammed huten Megapat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 418 Yer İstanbul Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #3 Peki Steam ne diyecek? Oyun yüklü diyecek mi?
SunSoldiers Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 33 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #4 Hesap değiştirip oyunu satın aldıktan sonra kütüphaneye girdiğinde oyun yüklü olarak karşına çıkacaktır. Olmadı oyun dosyalarını yedekleyip kurarsın.
Hesap değiştirip oyunu satın aldıktan sonra kütüphaneye girdiğinde oyun yüklü olarak karşına çıkacaktır. Olmadı oyun dosyalarını yedekleyip kurarsın.