Steam Yüklü Oyunları Görmüyor

Cezmi Baskın

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de yüklü oyunları görmezse nasıl düzeltileceğini biliyorum benim sorum farklı. Ben bilgisayarıma format attım. Ve dosya doğrulamadan D'deki Steam dosyasını seçtim. Bu dosyanın içinde GTA IV, ETS 2 gibi oyunlar vardı fakat yine D'de GTA V klasöründe Steam'den aldığım GTA V bulunmakta ve oyunum gözükmüyor. Gösterdiğim yeri silip başka bir yeri de gösteremiyorum. GTA V dosyasını diğer oyunlarımın olduğu yere attım yine olmadı ne yapmam gerekiyor?

Cevap yok mu ?

Oyundasyalarının haricinde Steamın oyunlara verdiği numaraları içeren not defteri dosyası olur onu da kopyalaman lazım. Steamapps klasörü içinde not defterleri numaralı bir şekilde olur aynı klasörün içinde common diye bir klasör de vardır onun içinde de oyunlar bulunur. Yapamazsan Teamwiever yükle ben sana yaparım.

arkadaşlar herkese ilk öncelikle selamlar daha bu sabah saat 3 civarı pubg yi aldım (Player Unknowns Battleground ) fakat oyun girdikten sonra sol üst tarafta loading dedikten sonra "failed to initialize steam " diye bir hata geliyor inana bütün şeyleri yaptım , dosyaları doğuruladım , ctrl + alt +del sonlandırıp tekrar açtım , directx , vcredist tekrardan kaldırdım durdum ama hala steam oyunu yada oyun steamı algılamıyor lütfen pls yardım edin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı