steamapi64.dll'de Malware tespit edildi

Asynn

Femtopat
Makaleler
2
Epic Games Store'da bedava olduğu zaman Grand Theft Auto V'i almıştım fakat oyunun 108 GB indirme istediğini görünce 16 Mbps internet ile FitGirl'den 34 GB olan halini indirdim. FitGirl kurulumunun 3 saat sürmesinin ardından 'acaba?' diyerek Malwarebytes ve Kaspersky ile oyunun dosyalarını tarattım.

Malwarebytes tarafından sadece 'steamapi64.dll' dosyası 'Malware' olarak algılandı.

Kaspersky ise birçok kez tarattığımda 'temiz' raporu verdi.

Sizce 108 GB'yi beklememe gerek var mı yoksa bu sonuca güvenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan yazılımlara teknik destek vermiyoruz ama antivirüsler genelde bunları virüs olarak algılar. Tabi güvenli olup olmadığını bilemeyiz. Bence orijinali varken crack indirmek saçma. Benim internet hızım da yaklaşık 16Mbps akşamdan bıraktım indirmeye sabah saat 7:49'da indi.

Genellikle trojanlar oraya girmeye bayılırlar. Neyse, Virüs galiba.

Birisi antimalware birisi antivirüs. Tarama alanları doğal olarak farklı. Crack olduğu için uyarı veriyor.

Gayet normal bir şey bu. Orijinal dll değil sonuçta. Fazla bekleyip yüklemek yerine korsan yükleyip bilgisayarınızı tehlikeye atmamanızı öneririm.

Size 35 GB virüs kurmuş daha ne istiyorsunuz (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…