4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 21 Mayıs 2022 #1 Steamcmd uygulamasını açıyorum direkt kapanıyor. Steam atölyelerinden bir şeyler indirecektim, indiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Steamcmd uygulamasını açıyorum direkt kapanıyor. Steam atölyelerinden bir şeyler indirecektim, indiremiyorum.
MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 24 Mayıs 2023 #2 Yereldiskte klasör aç "C:\steamcmd" gibi yani "C:\" diskinde bir klasörün içinde olması gerek. Masaüstünde çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Yereldiskte klasör aç "C:\steamcmd" gibi yani "C:\" diskinde bir klasörün içinde olması gerek. Masaüstünde çalışmıyor.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #3 MRsuffix Berat dedi: Yereldiskte klasör aç "C:\steamcmd" gibi yani "C:\" diskinde bir klasörün içinde olması gerek. Masaüstünde çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. İlk önce bir şey yükledi sonra fatal error verdi. Sanırsam 250 MB yer olması gerekiyor falan mı öyle bir şey dedi. Artı 0 Eksi
MRsuffix Berat dedi: Yereldiskte klasör aç "C:\steamcmd" gibi yani "C:\" diskinde bir klasörün içinde olması gerek. Masaüstünde çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. İlk önce bir şey yükledi sonra fatal error verdi. Sanırsam 250 MB yer olması gerekiyor falan mı öyle bir şey dedi.
MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #4 Kel Özghür dedi: İşe yaramadı hocam. İlk önce bir şey yükledi sonra fatal error verdi. Sanırsam 250 MB yer olması gerekiyor falan mı öyle bir şey dedi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende de aynı hata olmuştu dediğimi yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: İşe yaramadı hocam. İlk önce bir şey yükledi sonra fatal error verdi. Sanırsam 250 MB yer olması gerekiyor falan mı öyle bir şey dedi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende de aynı hata olmuştu dediğimi yaptım düzeldi.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 19 Temmuz 2023 #5 MRsuffix Berat dedi: Bilmiyorum bende de aynı hata olmuştu dediğimi yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam saliselik gözüküyor böyle bir hatayla karşılaştım. Artı 0 Eksi
MRsuffix Berat dedi: Bilmiyorum bende de aynı hata olmuştu dediğimi yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam saliselik gözüküyor böyle bir hatayla karşılaştım.
MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #6 Kel Özghür dedi: Eki Görüntüle 1868625 Hocam saliselik gözüküyor böyle bir hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... BAT ile çalıştırın sona "pause" yazın o zaman kapanmaz hatayı kopyalayın Google de aratın bilmiyorum sebebini. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Eki Görüntüle 1868625 Hocam saliselik gözüküyor böyle bir hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... BAT ile çalıştırın sona "pause" yazın o zaman kapanmaz hatayı kopyalayın Google de aratın bilmiyorum sebebini.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 20 Temmuz 2023 #7 MRsuffix Berat dedi: BAT ile çalıştırın sona "pause" yazın o zaman kapanmaz hatayı kopyalayın Google de aratın bilmiyorum sebebini. Genişletmek için tıkla... Hocam BAT ile nasıl çalıştırılıyor, pek bilgim yok da. Artı 0 Eksi
MRsuffix Berat dedi: BAT ile çalıştırın sona "pause" yazın o zaman kapanmaz hatayı kopyalayın Google de aratın bilmiyorum sebebini. Genişletmek için tıkla... Hocam BAT ile nasıl çalıştırılıyor, pek bilgim yok da.
Yiğit1610 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #8 Yerel disk C'nin içine at öyle çalıştı. Ben öyle düzelltim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Uzike Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #9 Harbiden ben de D diskine indirmiştim dosyayı açılmıyordu C'ye atınca açıldı yarım saattir araştırma yapıyordum sorun buymuş Artı 0 Eksi
Harbiden ben de D diskine indirmiştim dosyayı açılmıyordu C'ye atınca açıldı yarım saattir araştırma yapıyordum sorun buymuş