koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Bir arkadaşım bana böyle bir link attı. Bu nedir? Girersem hesap çalma gibi durumlar olur mu? Girince tehlikeli diye bir uyarı alıyorum. Steam Comminitie sitenin adı.
Bir arkadaşım bana böyle bir link attı. Bu nedir? Girersem hesap çalma gibi durumlar olur mu? Girince tehlikeli diye bir uyarı alıyorum. Steam Comminitie sitenin adı.
Adamgibi Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus A320M-F & Amd Ryzen 5 2600x & 2x8 Team T-Force 3200mhz & Radeon RX 580 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2023 #2 koniquest dedi: Bir arkadaşım bana böyle bir link attı. Bu nedir? Girersem hesap çalma gibi durumlar olur mu? Eki Görüntüle 1649696 Girince tehlikeli diye bir uyarı alıyorum. Steam Comminitie sitenin adı. Genişletmek için tıkla... Scam site hesabınızı alırlar aman dikkat.
koniquest dedi: Bir arkadaşım bana böyle bir link attı. Bu nedir? Girersem hesap çalma gibi durumlar olur mu? Eki Görüntüle 1649696 Girince tehlikeli diye bir uyarı alıyorum. Steam Comminitie sitenin adı. Genişletmek için tıkla... Scam site hesabınızı alırlar aman dikkat.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Evet sorun olur, sahte site bağlantısı. steamcommunity.com doğru olanı, taklit etmeye çalışmışlar. Giriş vs. yapmayın.
Evet sorun olur, sahte site bağlantısı. steamcommunity.com doğru olanı, taklit etmeye çalışmışlar. Giriş vs. yapmayın.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Adamgibi dedi: Scam site hesabınızı alırlar aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Girsem sorun olur mu siteye? Girdim chrome uyarı verdi çıktım hemen.
Adamgibi dedi: Scam site hesabınızı alırlar aman dikkat. Genişletmek için tıkla... Girsem sorun olur mu siteye? Girdim chrome uyarı verdi çıktım hemen.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 29 Ocak 2023 #5 koniquest dedi: Girsem sorun olur mu siteye? Girdim Chrome uyarı verdi çıktım hemen. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın gerçek hayattaki arkadaşınsa kafasına vur bir tane. Steamdense ilk bir sor linkte bir şey yok derse engel at. İyi sosyaller.
koniquest dedi: Girsem sorun olur mu siteye? Girdim Chrome uyarı verdi çıktım hemen. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın gerçek hayattaki arkadaşınsa kafasına vur bir tane. Steamdense ilk bir sor linkte bir şey yok derse engel at. İyi sosyaller.
Adamgibi Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus A320M-F & Amd Ryzen 5 2600x & 2x8 Team T-Force 3200mhz & Radeon RX 580 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2023 #6 koniquest dedi: Bir arkadaşım bana böyle bir link attı. Bu nedir? Girersem hesap çalma gibi durumlar olur mu? Eki Görüntüle 1649696 Girince tehlikeli diye bir uyarı alıyorum. Steam Comminitie sitenin adı. Genişletmek için tıkla... "Comminitie" kelimesi yanlış zaten. Bariz belli scam olduğu.
koniquest dedi: Bir arkadaşım bana böyle bir link attı. Bu nedir? Girersem hesap çalma gibi durumlar olur mu? Eki Görüntüle 1649696 Girince tehlikeli diye bir uyarı alıyorum. Steam Comminitie sitenin adı. Genişletmek için tıkla... "Comminitie" kelimesi yanlış zaten. Bariz belli scam olduğu.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 29 Ocak 2023 #7 Hayır. Scam link büyük ihtimalle hesabınız çalınabilir. Resmi Steam topluluğu linki: Steam Community Community Hubs are collections of all the best community and official game content as rated by users. steamcommunity.com
Hayır. Scam link büyük ihtimalle hesabınız çalınabilir. Resmi Steam topluluğu linki: Steam Community Community Hubs are collections of all the best community and official game content as rated by users. steamcommunity.com
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #8 Hesabınız çalınır tıklamayın.