Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 19 Haziran 2020 #11 Hocam içimden geldi oyunu size hediye etmek istiyorum, Kabul eder misin?
boshaft9 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #12 Caner Uncu dedi: 0 Level ise hesabın kısıtlıdır, zaten envanter de kapalı oluyor. Eğer atılıyorsa kısıtlı hesaplara, göndereyim 35 kuruşluk item sana. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun inşallah olur ya 35 kuruş çok değerli oldu şu an Steam ismim: AriF ama cicikuş
Caner Uncu dedi: 0 Level ise hesabın kısıtlıdır, zaten envanter de kapalı oluyor. Eğer atılıyorsa kısıtlı hesaplara, göndereyim 35 kuruşluk item sana. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun inşallah olur ya 35 kuruş çok değerli oldu şu an Steam ismim: AriF ama cicikuş
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.617 Makaleler 5 Çözümler 2 19 Haziran 2020 #13 @boshaft9 Hattınız mobil ödemeye açık ise telefonunuz ile bakiye yükleyebilirsiniz. İnternetten kendiniz araştırırsanız daha mantıklı olur.
@boshaft9 Hattınız mobil ödemeye açık ise telefonunuz ile bakiye yükleyebilirsiniz. İnternetten kendiniz araştırırsanız daha mantıklı olur.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Haziran 2020 #14 boshaft9 dedi: Lütfen güvenilir bir site atar mısın bana ne olur arkadaşım aldı zar zor sıra bende tatil hem eğlenirdik arkadaşımla. 0 Levelim yazdım 30 tane kasam var. Genişletmek için tıkla... Satabiliyorsan sat birkaç tane. Öyle çıkarırın parayı.
boshaft9 dedi: Lütfen güvenilir bir site atar mısın bana ne olur arkadaşım aldı zar zor sıra bende tatil hem eğlenirdik arkadaşımla. 0 Levelim yazdım 30 tane kasam var. Genişletmek için tıkla... Satabiliyorsan sat birkaç tane. Öyle çıkarırın parayı.
boshaft9 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #15 Perceival dedi: Hocam içimden geldi oyunu size hediye etmek istiyorum. Kabul eder misin? Genişletmek için tıkla... Abi ben sana 7 TL mi atarım 35 kuruş lazım çok teşekkürler.
Perceival dedi: Hocam içimden geldi oyunu size hediye etmek istiyorum. Kabul eder misin? Genişletmek için tıkla... Abi ben sana 7 TL mi atarım 35 kuruş lazım çok teşekkürler.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Haziran 2020 #16 boshaft9 dedi: Allah razı olsun inşallah olur ya 35 kuruş çok değerli oldu şu an Steam ismim: AriF ama cicikuş Genişletmek için tıkla... Ne demek dostum, eğer atılıyorsa gönderirim. Direkt Steam profil linkini bıraksan olur mu?
boshaft9 dedi: Allah razı olsun inşallah olur ya 35 kuruş çok değerli oldu şu an Steam ismim: AriF ama cicikuş Genişletmek için tıkla... Ne demek dostum, eğer atılıyorsa gönderirim. Direkt Steam profil linkini bıraksan olur mu?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 19 Haziran 2020 #17 Pacify Satın Al - %20 İndirimli En Uygun Cazip Fiyat - FOXNGAME Pacify steam game satın al. Aynı gün teslimat tarihli oyunlar, avantajlı fırsatlarla Foxngame satış sonrası hizmet güvencesiyle online sitemizde. www.foxngame.com Bu sitede 6 lira. Alabilirsiniz.
Pacify Satın Al - %20 İndirimli En Uygun Cazip Fiyat - FOXNGAME Pacify steam game satın al. Aynı gün teslimat tarihli oyunlar, avantajlı fırsatlarla Foxngame satış sonrası hizmet güvencesiyle online sitemizde. www.foxngame.com Bu sitede 6 lira. Alabilirsiniz.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 19 Haziran 2020 #18 boshaft9 dedi: Abi ben sana 7 TL mi atarım 35 kuruş lazım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok ben kabul etmem içindem geldi oyunu sana ben atacağım, imzamdan istek atar mısın?
boshaft9 dedi: Abi ben sana 7 TL mi atarım 35 kuruş lazım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok ben kabul etmem içindem geldi oyunu sana ben atacağım, imzamdan istek atar mısın?
boshaft9 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #19 Perceival dedi: Yok ben kabul etmem içindem geldi oyunu sana ben atacağım, imzamdan istek atar mısın? Genişletmek için tıkla... Abi çok teşekkürler yemin ederim sana bu iyiliğini karşılıksız bırakmayacağım Abi ama 0 Perceival dedi: Yok ben kabul etmem içindem geldi oyunu sana ben atacağım, imzamdan istek atar mısın? Genişletmek için tıkla... Abi ama 0 level hesabım istek atamam ki benim steam ismim ariF ama cicikuş
Perceival dedi: Yok ben kabul etmem içindem geldi oyunu sana ben atacağım, imzamdan istek atar mısın? Genişletmek için tıkla... Abi çok teşekkürler yemin ederim sana bu iyiliğini karşılıksız bırakmayacağım Abi ama 0 Perceival dedi: Yok ben kabul etmem içindem geldi oyunu sana ben atacağım, imzamdan istek atar mısın? Genişletmek için tıkla... Abi ama 0 level hesabım istek atamam ki benim steam ismim ariF ama cicikuş
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 19 Haziran 2020 #20 Link atar mısın?