Steam'da 50TL'ye oyun önerisi

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Tam olarak 50 TL Steam Cüzdanımda bulunuyor ve buna güzel, eşli oynanabilecek bir oyun arıyorum.
PUBG indirimde ama sevmiyorum.

Oynadığınız oyunların herhangi birini önerebilirsiniz :)

sleeping dogs var 50 tl değil ama mükemmel oyun

Dead cells'i eğer türünü seviyorsan şiddetle tavsiye ederim. Uzun saatler harcıyacağın başarılı bir oyun. İlerde dlc lerini de alırsan daha çok eğlenirsin.

Tam olarak 50 TL Steam cüzdanımda bulunuyor ve buna güzel, eşli oynanabilecek bir oyun arıyorum.
PUBG indirimde ama sevmiyorum.

Oynadığınız oyunların herhangi birini önerebilirsiniz :)

Eşli bir oyun istiyorsan Don't Starve Together alabilirsin. Eğer hayatta kalmayı seviyorsan arkadaşlarınla çok eğlenebilirsin. 50 TL değil ama altında.

sleeping dogs var 50 tl değil ama mükemmel oyun
Bitirdim hocam.
Rocket league + Papers Please.
Oynadım ve bitirdim hocam. Hele Papers Please'in tüm sonuçlarını bitirdim. Efsane oyun :(
Arkadaşın hesabından oynadım pek sevmedim.
Dead cells'i eğer türünü seviyorsan şiddetle tavsiye ederim. Uzun saatler harcıyacağın başarılı bir oyun. İlerde dlc lerini de alırsan daha çok eğlenirsin.
Hocam Origin'de oynadım. Pek sevemiyorum.
Eşli bir oyun istiyorsan Don't Starve Together alabilirsin. Eğer hayatta kalmayı seviyorsan arkadaşlarınla çok eğlenebilirsin. 50 TL değil ama altında.
Var hocam. Bir türlü sevemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı