Bu şey ne işe yarıyor? Bazen 400 500 TL'ye satılıyor. Bu fiyatlara satma ihtimalim muhtemelen yoktur ama satabilir miyim? Şu an elimde bir adet var.
Ayrıca ürünü hiçbir fiyata satışa koyamıyorum.
Bu şey ne işe yarıyor? Bazen 400 500 TL'ye satılıyor. Bu fiyatlara satma ihtimalim muhtemelen yoktur ama satabilir miyim? Şu an elimde bir adet var.
Ayrıca ürünü hiçbir fiyata satışa koyamıyorum.
Subnautica oyununda bir adaya gittiğinizde hediye olarak veriliyordu sanırım. O eşyanın piyasa değerini arkadaşım güncel olarak takip ediyor fiyatı 500 olunca satacakmış.
500 e satışa koyacağım mesela onaylamak için telefon uygulamasına giriyorum, onayla tuşuna basınca hata veriyor. Sonra tekrar envantere geliyor. 500 e satılmaz ama pazarda dursun satılırsa diye Koyamıyorum satışa.
Bakiye boşaltma işlemi için dedim. Ayriyetten bazı ucuz Cs skinleri de 1000 2000 liradan koyulur ve satılır farketiyseniz. (1 tane falan olur) Postcard iteminde kesinti daha az olacağından adam daha karlı çıkar.
Bakiye boşaltma işlemi için dedim. Ayriyetten bazı ucuz Cs skinleri de 1000 2000 liradan koyulur ve satılır farketiyseniz. (1 tane falan olur) Postcard iteminde kesinti daha az olacağından adam daha karlı çıkar.