Çözüldü Steam'da dolandırılmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
maalesef bu tarz durumlarda takas yaptığın kişi steam ile bağlantılı olmadığından dolayı sorumluluk tamamen size ait geçmiş olsun

Başkasından çaldığın hesabı çaldırdıp allahın dan bulsun diyorsun. Garip

Kardeş nerenle okudun bilmiyorum ama tekrar okumanı tavsiye ederim beni dolandıran kişinin hesabını caldım sen ne anladın acaba
La bu mesajı ben başka konuya attım 3 kere oluyo bu attığım mesaj başka konuya gidiyor ne alaka farkıdaysan bu konuda Allahından bulsun diye bişey yazmamış ne alaka ama anlamadım burda ne geziyor mesaj

Öğeleri atarken yapılan uyarıyı göz ardı ederseniz olacağı budur. Uyarıda bunun bir hediye olduğunu, karşılığında ise bir şey almayacağınızı açıkça söylüyor. Kendi elinizle teslim ettiğiniz için pek de dolandırılmış sayılmıyorsunuz. Geçmiş olsun.

Bir dahaki sefere lazım olur; Trade Scam FAQ - Trading and Gifting - Veri Tabanı - Steam Support

Zamanında bana da musallat olmuşlardı. Geçmiş olsun kardeşim. Umarım fazla zararın yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…