Steamda İtemimi Çaldırdım Napabilirim ?

GFGames

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşım takas yaparken itemini kaptırmış. Takası şöyle anlatıyım. Şimdi arkadaşım CS:GO da bıçağı karşılığı steam wallet kod istiyormuş. Öyle birini bulmuş. İlk arkadaşım itemi vermiş ve adam verdiği gibi engellemiş. Şimdi bizim sorunumuz şu bıçağı geri alabilir miyiz. Elimizde konuşmalar, takas yaptığımızın kanıtı, adamın steam profili, itemin daha önce bize ait olduğuna dağil kanıtımız var (Resimli ve yazılı şekilde). Tüm bunları steama ticket attım. Hem ingilizce hem türkçe detaylı bi şekilde yazdım. Bıçağı geri alabilir miyiz ?

Not: İlla "Öyle şeymi olur ?" diyenler olur. Daha önce başka bir forumda aynen şöyle bir yazı okudum "Adamın biri aynı benim durumu yaşamış ve sormuş ve bi kullanıcı demişki normalde steam böyle birşeyi kabul etmiyor ama 1 kereliğine affedip itemini geri verip dolandırıcıyı 1 haftalık banlıyor" demiş. Bende bu doğrumu diye size soruyum dedim.

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama denemekten zeval gelmez. Keşke daha dikkatli olsaydınız, veya da direk pazara satsaydınız.

Yok öyle bir dünya . video , ss dahi olsa imkanı yok bu tip yerlerde , Soğuk su .
Bir kerelige mahsus olması bana olabilir gibi geldi.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama denemekten zeval gelmez. Keşke daha dikkatli olsaydınız, veya da direk pazara satsaydınız.
Pazarda komisyon olduğu için baya düşüyordu bulduğu alıcı (dolandırıcı) tam fiyatını verdiği için cazip gelmiş.

Eklemeui unutmuşum aynı durumun altına bi kullanıcı messj yazmış mesajında "Bir arkadaşımın başınada böyle bir durum gelmişti. Ticket attım bize cevap verdiler item geri döndü ve adam ban yedi." diyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı