M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #1 Bu oyunu oynayasım geldi birden aradım ama bulamadım yok mu?
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 878 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #2 Dijital platformalda bulamadım ama isterseniz kutulu sürümünü alabilirsiniz. PC NFS CARBON CLASSIC | AralGame.com Düzeltme: Özür dilerim oyunu sepete eklediğinizde stokta yok diyor.
Dijital platformalda bulamadım ama isterseniz kutulu sürümünü alabilirsiniz. PC NFS CARBON CLASSIC | AralGame.com Düzeltme: Özür dilerim oyunu sepete eklediğinizde stokta yok diyor.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #3 Steam'de bulamazsın çünkü oyun EA Sports'un, bu nedenle oyunun serisi Origin'de satılıyor. Ama Carbon'u bulamadım, sanırım eski olduğu için kaldırdılar. Search: Need For Speed | Origin Games
Steam'de bulamazsın çünkü oyun EA Sports'un, bu nedenle oyunun serisi Origin'de satılıyor. Ama Carbon'u bulamadım, sanırım eski olduğu için kaldırdılar. Search: Need For Speed | Origin Games
Takla Life Hectopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 284 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #5 Hocam ebay veya Amazon'da kutulu halini bulabilirsin. Ben de NFS MW orjinal için bakmıştım ..
avcimert Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #6 bende kutulu versiyonu var yıllar önce almıştım yeni bir bilgisayar topladım ama dvd girişi yok