geneius Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #1 Bugün ilk defa Steam'den alışveriş yapacağım. Kartım Visa. Visa BoaCompra mı normal Visayı mı seçeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Bugün ilk defa Steam'den alışveriş yapacağım. Kartım Visa. Visa BoaCompra mı normal Visayı mı seçeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mayıs 2015 #2 Normal VISA seçeceksiniz.
geneius Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #3 İlk baş onunla denedim böle bir hata verdi . @Recep Baltaş Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 21,2 KB · Görüntüleme: 7.157
K Kadıköy Ziyaretçi 18 Mayıs 2015 #4 BoaCompra'dan çoğu kişi memnun değil. VISA seç olmuyorsa bankana sor niye olmuyor diye belki açılması gereken bişey vardır.
BoaCompra'dan çoğu kişi memnun değil. VISA seç olmuyorsa bankana sor niye olmuyor diye belki açılması gereken bişey vardır.
geneius Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #5 Vakıfbank steam'ı engellemiş galiba donanım haber'de okudum.
K Kadıköy Ziyaretçi 18 Mayıs 2015 #6 Encard müşteri başvurusu yap gelsinler kartını versinler, hiç bir masrafı yok içine para at istediğin gibi alışverişini yap. Steam alışverişine %50 indirim (max 25 TL) yapması da cabası. Boşver vakıfı boacompra'yı falan.
Encard müşteri başvurusu yap gelsinler kartını versinler, hiç bir masrafı yok içine para at istediğin gibi alışverişini yap. Steam alışverişine %50 indirim (max 25 TL) yapması da cabası. Boşver vakıfı boacompra'yı falan.
Berkay Kaan Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 140 Makaleler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Turizm Bölümü 16 Temmuz 2015 #7 Üzerinde ay yıldız olan visa ya da mastercard seçersen sadece Türkiye de yaşadığımı onyalıyorumu seçip devam edip boacompraya girersin. Berkay Kaan dedi: Üzerinde ay yıldız olan visa ya da mastercard seçersen sadece Türkiye de yaşadığımı onyalıyorumu seçip devam edip boacompraya girersin. Genişletmek için tıkla... Ay yıldız Türk bayrağı olacak!
Üzerinde ay yıldız olan visa ya da mastercard seçersen sadece Türkiye de yaşadığımı onyalıyorumu seçip devam edip boacompraya girersin. Berkay Kaan dedi: Üzerinde ay yıldız olan visa ya da mastercard seçersen sadece Türkiye de yaşadığımı onyalıyorumu seçip devam edip boacompraya girersin. Genişletmek için tıkla... Ay yıldız Türk bayrağı olacak!
Enes Bomba Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 36 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #8 Benimki innal Visa. Ben ne yapacağım?
ilkayzkn Decapat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Ocak 2021 #9 Güzel hortlattın dostum
M Melih Cordal Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #10 Enes Bomba dedi: Benimki innal Visa. Ben ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bulabildiysen bana da yardımcı olur musun?
Enes Bomba dedi: Benimki innal Visa. Ben ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bulabildiysen bana da yardımcı olur musun?