Steam'dan BF1 oynarken arkadaşla nasıl oynanır?

Yunus 3349

Femtopat
Daha fazla  
BF1 oyununu satın aldım Steam'dan arkadaşımda satın aldı EA'dan kayıt olup giriş yaptık iki aynı takimda oynarız. Beraber aynı maçlara nasıl gireriz birbirinizin sesini duyabilir miyiz? Baktim da hiç video bulamadım YouTube'dan. Arkadasimla beraber aynı takımda oynamak istiyorum ama nasıl, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl eklmemem lazım ya da nereden ekleyeceğim?

Menüde Mouse'ni sağ tarafa götürünce grup bölmesi açılıyor arkadaşını oradan gruba davet ediyorsun ve oyuna giriyorsun. Eğer sıra varsa biraz bekliyorsunuz ve giriyorsunuz böylece aynı oyuna atıyor bazen karşı takımda olabiliyorsunuz.

O savaşın ortasında o kaosun içinde birbirinizi zor görürsünüz. Kim bilir belki denk gelip arkadaşının hayatını kurtarırsın.

O savaşın ortasında o kaosun içinde birbirinizi zor görürsünüz. Kim bilir belki denk gelip arkadaşının hayatını kurtarırsın.
Aynen kanka valla o kaos ortasinda zor goruyoz zaten birbirimizi discort indiridik ordan konusuyoz girdigimiz zamanlarda ordan haberlesiyoruz

Aynen kanka valla o kaos ortasinda zor goruyoz zaten birbirimizi discort indiridik ordan konusuyoz girdigimiz zamanlarda ordan haberlesiyoruz

Aynısını bizde yapıyoruz da kankamı bi göremedim ki oyunun içinde. Nerdesin diyorum ön cephedeyim diyor. Sanki gerçekten savaşta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…