Ajusshi
Kilopat
- Makaleler
- 16
Daha fazla
Güzel sistem hayırlı olsun. Konuya gelince arkadaşın sana hesabını verip oyunu indirmene izin verirse oynarsın ancak bir hesaba farklı IP'lerden girince Steam sıkıntı çıkarabiliyor. Siz en iyisi 12 TL'ye düşmesini bekleyip indirimlerden sağlıklı bir şekilde alın.Tabiki. Ama eve gitmemi beklemelisin. Montajlı fotorafları atarım.
Anakart: Z97A Gaming
İşlemci:İ5 4690K
Bellekler: Corsair 8 Gb ram
Ekran kartı: Msı GTX970
Kasa:Corsair 600 W
Çok teşekkür ediyorum.Güzel sistem hayırlı olsun. Konuya gelince arkadaşın sana hesabını verip oyunu indirmene izin verirse oynarsın ancak bir hesaba farklı IP'lerden girince Steam sıkıntı çıkarabiliyor. Siz en iyisi 12 TL'ye düşmesini bekleyip indirimlerden sağlıklı bir şekilde alın.
O kadar bütce verip 24 liralık oyunu alamamak garip bir durum. Yaz indirimlerini bekleyin oyun 10 TL'ye düşer.Merhaba arkadaşlar. Sistem topladım bütçemi bayağı aştı birde CS:GO steam dan alırsam iflas edicem. Birinin hesabından indirince oluyor mu ?
Hocam adamın durumu benim gibidir belki. Mesela ben bütün kış sistem için para biriktirdim ailemi zar zor ikna ettim sistem almaya üstüne de daha verecek param kalmadı. Yani arkadaşı anlayışla karşılamak lazım.O kadar bütce verip 24 liralık oyunu alamamak garip bir durum. Yaz indirimlerini bekleyin oyun 10 TL'ye düşer.
Ben herzaman köşeye böyle durumlar için para sakladığım için garip geldi.Hocam adamın durumu benim gibidir belki. Mesela ben bütün kış sistem için para biriktirdim ailemi zar zor ikna ettim sistem almaya üstüne de daha verecek param kalmadı. Yani arkadaşı anlayışla karşılamak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.