Ikinci hesabimdaki CS:GO esyalarini satip ana hesabima Cyberpunk 2077 atacaktim fakat dun geceden beri 15. defa denememden beri satin alamiyorum. Steam destege 10 saat once ticket attim fakat cevap vermediler. Iki hesabin da bolgesi/ulkesi Turkiye. Proxy, DNS, VPN vs, kullanmiyorum. Yardim edebilir misiniz?
Simdi telefondan 4G uzerinden satin almayi denedim fakat yine ayni hata.
Benzer bir durumla karşılaşmıştım. Hesap üzerinden daha önce çok tutarda hediye gönderdiğinizde bazı kısıtlamalar getiriyorlar. Tek seçenek destek ile iletişime geçip uygun bir dille sorunu anlatmak.
Benzer bir durumla karşılaşmıştım. Hesap üzerinden daha önce çok tutarda hediye gönderdiğinizde bazı kısıtlamalar getiriyorlar. Tek seçenek destek ile iletişime geçip uygun bir dille sorunu anlatmak.
uzun süre mağazadan birşey alınmayınca, ödeme yapmayınca hesabın güncellenmesi gerekiyor 6 ayda 1 güncellettiriyorum bende sık sık hediye attığım için sorunla karşılaşıyorum
uzun süre mağazadan birşey alınmayınca, ödeme yapmayınca hesabın güncellenmesi gerekiyor 6 ayda 1 güncellettiriyorum bende sık sık hediye attığım için sorunla karşılaşıyorum
Desteğe şu şekilde yazman yeterli = Farklı bir hesaba hediye yollamaya çalıştığımda hata ile karşılaşıyorum, hesabımın güncel olmadığını düşünüyorum güncellerseniz veya hatayı çözerseniz sevinirim, teşekkürler.