Steam'dan nasıl para kazanabilirim?

omeyyu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar Mount and Blade Warband almak istiyorum ancak param yok. Malum yaz indirimleri de geldi fiyatı da düşmüş. Nasıl alabilirim? Ailem izin vermez. Ne yapmam gerek para kazanmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Mount and Blade Warband almak istiyorum ancak param yok. Malum yaz indirimleri de geldi fiyatı da düşmüş. Nasıl alabilirim? Ailem izin vermez. Ne yapmam gerek para kazanmak için?
Tek çare eğer oyunlarda kart düşürme hakkın varsa o oyunlar ıdle daddy ve ya oynayarak kart düşürmek ve satmak ama minimum 5 6 oyun oynaman lazım şahsen ben 17 oyundan kart düşürdüm 40 tl kastım bedava

Oyun geliştiricisi değilsiniz. Takas işleriyle kazanabilirsiniz demek isterdim fakat onun için de yatırım lazım.

Kart düşürme yazılımlarını kullanarak. Bu yazılımlar seni oyundaymışsın gibi gösteriyor hemde oyunları oynuyor. Bu sayede kart düşüyor.

Eğer evinizde oyun cdsi varsa 2. el satabilirsiniz aynı şey başka şeyler için de geçerli olmazsa Steam’de olan oyunları satma varsa satmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…