Arkadaşlar Mount and Blade Warband almak istiyorum ancak param yok. Malum yaz indirimleri de geldi fiyatı da düşmüş. Nasıl alabilirim? Ailem izin vermez. Ne yapmam gerek para kazanmak için?
Arkadaşlar Mount and Blade Warband almak istiyorum ancak param yok. Malum yaz indirimleri de geldi fiyatı da düşmüş. Nasıl alabilirim? Ailem izin vermez. Ne yapmam gerek para kazanmak için?
Tek çare eğer oyunlarda kart düşürme hakkın varsa o oyunlar ıdle daddy ve ya oynayarak kart düşürmek ve satmak ama minimum 5 6 oyun oynaman lazım şahsen ben 17 oyundan kart düşürdüm 40 tl kastım bedava
Eğer evinizde oyun cdsi varsa 2. el satabilirsiniz aynı şey başka şeyler için de geçerli olmazsa Steam’de olan oyunları satma varsa satmanızı öneririm.
Eğer evinizde oyun cdsi varsa 2. el satabilirsiniz aynı şey başka şeyler için de geçerli olmazsa Steam’de olan oyunları satma varsa satmanızı öneririm.
YouTube kanalı ya da Twitch desem fazla emek vermeniz lazım, yazılım öğrenebilirsiniz ama o da kolay olmaz hemen. Yani kazanabileceğiniz yollar var daha aklıma gelirse yazarım ama uzun zaman gerek.