Trixklegend Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Yaz indirimleri ile Dead By Daylight alacağım. Epic Games'de daha uygun diye oradan almak istiyorum. Herhangi bir fark yaratır mı?
Yaz indirimleri ile Dead By Daylight alacağım. Epic Games'de daha uygun diye oradan almak istiyorum. Herhangi bir fark yaratır mı?
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 715 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Trixklegend dedi: Yaz indirimleri ile Dead By Daylight alacağım. Epic Games'de daha uygun diye oradan almak istiyorum. Herhangi bir fark yaratırT Genişletmek için tıkla... Topluluk ve atolye modunu kullanamzsınız.
Trixklegend dedi: Yaz indirimleri ile Dead By Daylight alacağım. Epic Games'de daha uygun diye oradan almak istiyorum. Herhangi bir fark yaratırT Genişletmek için tıkla... Topluluk ve atolye modunu kullanamzsınız.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Bütün platformlar arası crossplay var, bir sorun olmaz.
Trixklegend Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Xenonium dedi: Topluluk ve atolye modunu kullanamzsınız. Genişletmek için tıkla... Dead By Daylight atölyesinde ne var ki? (Topluluk modu ne işe yarıyor?)
Xenonium dedi: Topluluk ve atolye modunu kullanamzsınız. Genişletmek için tıkla... Dead By Daylight atölyesinde ne var ki? (Topluluk modu ne işe yarıyor?)
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 715 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #5 Trixklegend dedi: Dead By Daylight atölyesinde ne var ki? (Topluluk modu ne işe yarıyor?) Genişletmek için tıkla... Atölyede modlar bulunurken topluluk kısmında oynayan kişilerin paylaştığı ekran görüntüsü çizimler vb bulunuyor. Modları kullanmayacaksanız epic games daha mantıklı.
Trixklegend dedi: Dead By Daylight atölyesinde ne var ki? (Topluluk modu ne işe yarıyor?) Genişletmek için tıkla... Atölyede modlar bulunurken topluluk kısmında oynayan kişilerin paylaştığı ekran görüntüsü çizimler vb bulunuyor. Modları kullanmayacaksanız epic games daha mantıklı.