Steam'dan oyun almak istiyorum. Artık korsan oyunlardan bıktım. Ama kredi kartım yok. Üye oldum Steam'a ama Paypal hesabı nedir bilmiyorum. Kredi kartı tanıdıklarımda var. Şifrelerini de biliyorum. Her kredi kartı oluyor mu?
İnial kart nedir? Nasıl alabilirim? Birde tanıklarımın kredi kartı ile oyun alamaz mıyım? Paypal'a şifresini girdim ama son kullanım tarihini istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Kredi kartı bilgilerini biliyorsan PayPal'a gerek yok. Oyunu sepetine ekle. Bilgilerini ve ödeme bilgilerini yaz. Oyun kütüphanene eklenir. İndirirsin.
Sizin için en iyi seçenek İninal kart olucaktır. Ayrıca Steam'den önce Gamekeystore.net'i tavsiye ederim, kampanyalar dışında steam'in yarı fiyatına satıyorlar. 4 alışveriş yaptım şimdiye kadar sorunsuz bir şekilde.
İninal kullanıcısıyım. Çok memnunum karta bir tek alırken para veriyorsun. Aylık 1 TL kesiyor fakat kartta para yoksa kesmiyor. Borç da yazmıyor. PTT ATM lerden yüklersen para almıyor. 5 TL ve katları yükleyebilirsin. PTT şubelerinden 10 TL katı yükleyebilirsin. Ancak 2 TL ücret alıyorlar. Migros ve Tansaş'dan alabilirsiniz.
Müşteri hizmetlerine gidip İninal kart alacaktım deyin. Orada dizili duruyor zaten. İçinden seçin 5 TL karta vereceksiniz birde en az 25 TL yükleyeceksiniz. Üstüne 2 TL yükleme ücreti vereceksiniz. 1 TL de aylığı hemen kesecek 32 TL masrafı olacak. İçinde 24 TL yüklü şekilde gelecek. Fakat birdaha kart ücreti vermeyeceksiniz. PTT ATM var ise bir daha cebinizden 1 kuruş çıkmayacak. Sadece aylık ücreti çektikleri zaman içerisinde para bırakmayın. Her ay 1 TL kesiyor. Ben kullanıyorum yakınlarda PTT ATM var. Kartı alırken para verdim. Artık ne aylık veriyorum ne de yükleme ücreti veriyorum. Sadece ilk alımı masraflı sonra bir sıkıntısı olmuyor.
PTT'den almanı öneririm. Kart Yüklemelerini de PTT'den yap yapabiliyorsan. Migros'dan kart yüklemesi yaparsan minimum 25 TL aktarabiliyorsun. PTT'de öyle bir sıkıntın yok 5 TL Kart ücreti Minimum 10 TL kart yüklemesi