Burada da belirtildiği üzere normal şartlarda Steam'den oyun silemiyorsunuz. Ancak yalvarmanız gerek, o zaman siliyorlar. Ama çok güzel bir yöntem mevcut. Yeni bir grup oluşturuyorsunuz ve istemediğiniz oyunları bu gruba koyuyorsunuz. Mesela ben bitirdiğim oyunlar için "Done" diye bir grup yaptım... Grubu daraltabiliyorsunuz...
Berke de Steam'a mail attı istemediklerini sildirdi hatta Left 4 Dead 2'yi gereksiz yere sildirmeyi başardı
Oyun silinmesi için yapılacaklar:
1-Steam'a mesaj atmak.
2-Steam'ın sizi takmasını beklemek
Arkadaşlar siz de benim gibi istemediğiniz veya sevmediğiniz oyunları sildirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken Steam Destek sayfasından Steam yetkilileriyle iletişime geçmenizdir.
Allah dedim bende ne oluyor 2012'de açtığım konu. Aslında artık silmek mantıksız geliyor ben bu konuyu açtığımda adam akıllı steam kullanmayı bilmiyordum Şimdi halime bakın : Steam Topluluğu :: Kepler 78b Bu arada ''Kepler 78b'' gezegeninin isim haklarını ihlal ederekten kullanıyım dedim
Not : Bu arada oyunları sildirdikten sonra keyleri gelmiyor değil mi ?
Arkadaşlar siz de benim gibi istemediğiniz veya sevmediğiniz oyunları sildirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken Steam Destek sayfasından Steam yetkilileriyle iletişime geçmenizdir.