Steamdan oyun silmek

byb32k3

Kilopat
Yer
Another planet....
Daha fazla  
Steam listemde yer oyunları nasıl silebilirim? Mesela aşağıdaki Counter-Strike'ları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada da belirtildiği üzere normal şartlarda Steam'den oyun silemiyorsunuz. Ancak yalvarmanız gerek, o zaman siliyorlar. Ama çok güzel bir yöntem mevcut. Yeni bir grup oluşturuyorsunuz ve istemediğiniz oyunları bu gruba koyuyorsunuz. Mesela ben bitirdiğim oyunlar için "Done" diye bir grup yaptım... Grubu daraltabiliyorsunuz...

Berke de Steam'a mail attı istemediklerini sildirdi hatta Left 4 Dead 2'yi gereksiz yere sildirmeyi başardı
Oyun silinmesi için yapılacaklar:
1-Steam'a mesaj atmak.
2-Steam'ın sizi takmasını beklemek

Arkadaşlar siz de benim gibi istemediğiniz veya sevmediğiniz oyunları sildirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken Steam Destek sayfasından Steam yetkilileriyle iletişime geçmenizdir.

https://support.steampowered.com/index.php

Örnek olarakta istemediğiniz veya sevmediğiniz oyunları bir gruba ayırdıktan sonra ekran görüntüsünü alıp yollamanız yeterli olacaktır.

NOT: İstediğiniz oyunu sildirebilirsiniz fakat paranızı geri alamazsınız.

Allah dedim bende ne oluyor 2012'de açtığım konu. Aslında artık silmek mantıksız geliyor ben bu konuyu açtığımda adam akıllı steam kullanmayı bilmiyordum Şimdi halime bakın : Steam Topluluğu :: Kepler 78b Bu arada ''Kepler 78b'' gezegeninin isim haklarını ihlal ederekten kullanıyım dedim

Not : Bu arada oyunları sildirdikten sonra keyleri gelmiyor değil mi ?

Sevmiyorsanız neden aldınız ki?
Bu arada nasıl grup oluşturdunuz kütüphanede?

Kütüphanede sağ tıklayıp kategori ayalaya tıklayınca oluyor.

- - - Güncellendi - - -

Hala Borderlans için üzülüyorum.

Arkadaşlar resimdeki oyunları nasıl silerim?

Satılık steam hesabı içinde 122 oyun bulunmakta. Hepsi kaliteli oyunlar.

Arkadaşlar steam kütüphanesinden 2 tane oyunu nasıl sildirebilirim? Bilen arkadaşlar detaylı bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…