Sarp nikilsin Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 17 5 Mayıs 2020 #1 İnternetim kısıtlı bir şekilde 3 GB'sini karşılamıştım ertesi gün sıfırlandı hep böyle mi yapacak? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #2 Bende de böyle yapıyordu oyun inene kadar bilgisayarı kapatmadım.
Sarp nikilsin Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 17 5 Mayıs 2020 #3 Oyunu indirdikten sonra silme gibi sorunlar oldumu
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #4 Hayır Sarp nikilsin dedi: Oyunu indirdikten sonra silme gibi sorunlar oldumu Genişletmek için tıkla...
Hayır Sarp nikilsin dedi: Oyunu indirdikten sonra silme gibi sorunlar oldumu Genişletmek için tıkla...
MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 5 Mayıs 2020 #5 Sarp nikilsin dedi: İnternetim kısıtlı bir şekilde 3 GB'sini karşılamıştım ertesi gün sıfırlandı hep böyle mi yapacak? Genişletmek için tıkla... Muhtmelen kaydetmeden cıktınız.Hızlı bir şekilde cıktınız için bazen dosyalarınız açılışta arayüzden sıfırlanır ve silinir.Oyun tamamen inene kadar pc'nizi kapatmamnız önerimizdir.Yinede hep böyle olmaz.
Sarp nikilsin dedi: İnternetim kısıtlı bir şekilde 3 GB'sini karşılamıştım ertesi gün sıfırlandı hep böyle mi yapacak? Genişletmek için tıkla... Muhtmelen kaydetmeden cıktınız.Hızlı bir şekilde cıktınız için bazen dosyalarınız açılışta arayüzden sıfırlanır ve silinir.Oyun tamamen inene kadar pc'nizi kapatmamnız önerimizdir.Yinede hep böyle olmaz.
Sarp nikilsin Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 17 5 Mayıs 2020 #6 Duraklatıp çıktımda nerden kayıt etcem bu sorun ertesi gün oldu pcyi kapatıp açınca olmadı Sarp nikilsin dedi: Duraklatıp çıktımda nerden kayıt etcem bu sorun ertesi gün oldu pcyi kapatıp açınca olmadı Genişletmek için tıkla... Kapattım ertesi sabah açtım oldu
Duraklatıp çıktımda nerden kayıt etcem bu sorun ertesi gün oldu pcyi kapatıp açınca olmadı Sarp nikilsin dedi: Duraklatıp çıktımda nerden kayıt etcem bu sorun ertesi gün oldu pcyi kapatıp açınca olmadı Genişletmek için tıkla... Kapattım ertesi sabah açtım oldu
MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 5 Mayıs 2020 #7 Sarp nikilsin dedi: Duraklatıp çıktımda nerden kayıt etcem bu sorun ertesi gün oldu pcyi kapatıp açınca olmadı Kapattım ertesi sabah açtım oldu Genişletmek için tıkla... Ara sıra böyle hatalar olabiliyor.Şansızlığına bağlı olabilir. Ama bir daha olacağını zannetmiyorum.
Sarp nikilsin dedi: Duraklatıp çıktımda nerden kayıt etcem bu sorun ertesi gün oldu pcyi kapatıp açınca olmadı Kapattım ertesi sabah açtım oldu Genişletmek için tıkla... Ara sıra böyle hatalar olabiliyor.Şansızlığına bağlı olabilir. Ama bir daha olacağını zannetmiyorum.