HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 20 Mart 2021 #1 Kart düşürmek ve al sattan başka bir şey var mı yoksa al satta nasıl kar ederim daha bügün zarar ettim 10 TL em var kar etme yolu var mı?
Kart düşürmek ve al sattan başka bir şey var mı yoksa al satta nasıl kar ederim daha bügün zarar ettim 10 TL em var kar etme yolu var mı?
Kerem Keller Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 621 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Mart 2021 #2 Broken Fang operasyonu görevlerini yaklaşık 15 saatte bitirdik. 105 TL bilet fiyatı, kasaları 5 TL'den satsan 250 TL gibi bir bakiyen oluyor. Skin alıp satabilirsin.
Broken Fang operasyonu görevlerini yaklaşık 15 saatte bitirdik. 105 TL bilet fiyatı, kasaları 5 TL'den satsan 250 TL gibi bir bakiyen oluyor. Skin alıp satabilirsin.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 20 Mart 2021 #3 HD4450 dedi: Kart düşürmek ve al sattan başka bir şey var mı yoksa al satta nasıl kar ederim daha bügün zarar ettim 10 TL em var kar etme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Pazar eşyası alabilirsiniz yükselirse satar kar edersiniz.
HD4450 dedi: Kart düşürmek ve al sattan başka bir şey var mı yoksa al satta nasıl kar ederim daha bügün zarar ettim 10 TL em var kar etme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Pazar eşyası alabilirsiniz yükselirse satar kar edersiniz.
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #4 Operasyon görevi yapın.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Mart 2021 #5 HD4450 dedi: Kart düşürmek ve al sattan başka bir şey var mı yoksa al satta nasıl kar ederim daha bügün zarar ettim 10 TL em var kar etme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Pazardaki bir CSGO ürününü (silah skinleri) en düşük fiyatından yüzlerce al güzel çıkartmalar düşecektir o sayede rahat kâr edersin.
HD4450 dedi: Kart düşürmek ve al sattan başka bir şey var mı yoksa al satta nasıl kar ederim daha bügün zarar ettim 10 TL em var kar etme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Pazardaki bir CSGO ürününü (silah skinleri) en düşük fiyatından yüzlerce al güzel çıkartmalar düşecektir o sayede rahat kâr edersin.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #6 CS:GO operasyondan para kazanabilirsiniz.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 20 Mart 2021 #7 AyarsıZZ dedi: Pazardaki bir CS:GO ürününü (silah skinleri) en düşük fiyatından yüzlerce al güzel çıkartmalar düşecektir o sayede rahat kâr edersin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım en düşük fiyatta olanımı alayım yoksa en düşük fiyattaki skinli olanımı?
AyarsıZZ dedi: Pazardaki bir CS:GO ürününü (silah skinleri) en düşük fiyatından yüzlerce al güzel çıkartmalar düşecektir o sayede rahat kâr edersin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım en düşük fiyatta olanımı alayım yoksa en düşük fiyattaki skinli olanımı?
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Mart 2021 #8 HD4450 dedi: Anlamadım en düşük fiyatta olanımı alayım yoksa en düşük fiyattaki skinli olanımı? Genişletmek için tıkla... Alacağın skin en fazla 3 liralık olsun. Onu en düşük fiyatından yüzlerce sipariş edince şansına değerli çıkartmaya sahip olanları da düşebiliyor.
HD4450 dedi: Anlamadım en düşük fiyatta olanımı alayım yoksa en düşük fiyattaki skinli olanımı? Genişletmek için tıkla... Alacağın skin en fazla 3 liralık olsun. Onu en düşük fiyatından yüzlerce sipariş edince şansına değerli çıkartmaya sahip olanları da düşebiliyor.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 20 Mart 2021 #9 AyarsıZZ dedi: Alacağın skin en fazla 3 liralık olsun. Onu en düşük fiyatından yüzlerce sipariş edince şansına değerli çıkartmaya sahip olanları da düşebiliyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka aldım 20 tane five seven skini hiçbirinden sticker çıkmadı topal kaldım.
AyarsıZZ dedi: Alacağın skin en fazla 3 liralık olsun. Onu en düşük fiyatından yüzlerce sipariş edince şansına değerli çıkartmaya sahip olanları da düşebiliyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka aldım 20 tane five seven skini hiçbirinden sticker çıkmadı topal kaldım.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Mart 2021 #10 HD4450 dedi: Eyvallah kanka aldım 20 tane five seven skini hiçbirinden sticker çıkmadı topal kaldım. Genişletmek için tıkla... Aga yüzlerce diyorum 20 tanede çıkma ihtimali çok düşük .
HD4450 dedi: Eyvallah kanka aldım 20 tane five seven skini hiçbirinden sticker çıkmadı topal kaldım. Genişletmek için tıkla... Aga yüzlerce diyorum 20 tanede çıkma ihtimali çok düşük .