mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Steam'den Battlefield 1'in Revelation sürümünü almak istiyorum fakat 1,41 lira eksik çıkıyor. Arka plan işlesem 1 hafta banı var indirim bitiyor. Ne yapabilirim? Kesin kar ettiren kart düşüren oyun biliyor musunuz?
Arkadaşlar Steam'den Battlefield 1'in Revelation sürümünü almak istiyorum fakat 1,41 lira eksik çıkıyor. Arka plan işlesem 1 hafta banı var indirim bitiyor. Ne yapabilirim? Kesin kar ettiren kart düşüren oyun biliyor musunuz?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Temmuz 2021 #2 Zup'lar, Hentai oyunları var.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Temmuz 2021 #3 Hoaxer dedi: Zup'lar, Hentai oyunları var. Genişletmek için tıkla... Onlardan kar ettim.
nopaynohack Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 355 Yer Central, Papua New Guinea 25 Temmuz 2021 #4 Hoaxer dedi: Zup'lar, Hentai oyunları var. Genişletmek için tıkla... Nasıl kar ediliyor iade mi ediyorsunuz? Şartları neler ki?
Hoaxer dedi: Zup'lar, Hentai oyunları var. Genişletmek için tıkla... Nasıl kar ediliyor iade mi ediyorsunuz? Şartları neler ki?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Temmuz 2021 #5 nopaynohack dedi: Nasıl kar ediliyor iade mi ediyorsunuz? Şartları neler ki? Genişletmek için tıkla... Oyunu alıp koleksiyon kartlarını düşürüp satarak. Youtube'den araştırabilirsin.
nopaynohack dedi: Nasıl kar ediliyor iade mi ediyorsunuz? Şartları neler ki? Genişletmek için tıkla... Oyunu alıp koleksiyon kartlarını düşürüp satarak. Youtube'den araştırabilirsin.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #6 mor ekmek dedi: Oyunu alıp koleksiyon kartlarını düşürüp satarak. YouTube'dan araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ban riski var mı peki.
mor ekmek dedi: Oyunu alıp koleksiyon kartlarını düşürüp satarak. YouTube'dan araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ban riski var mı peki.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 30 Temmuz 2021 #7 ZEROX67 dedi: Ban riski var mı peki. Genişletmek için tıkla... illa ki banlanan olmuştur ama sayısı çok azdır. CS:GO gibi VAC sistemi olan oyunları kara listeye ekleyince banlanma ihtimalin düşüyor.
ZEROX67 dedi: Ban riski var mı peki. Genişletmek için tıkla... illa ki banlanan olmuştur ama sayısı çok azdır. CS:GO gibi VAC sistemi olan oyunları kara listeye ekleyince banlanma ihtimalin düşüyor.
flaxiuS Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #8 CS:GO takas kontratı kullanabilirsin.
OzzyOnFire Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 775 30 Temmuz 2021 #9 İhtiyacın varsa değersiz bir itemini alabilirim o fiyata.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 30 Temmuz 2021 #10 OzzyOnFire dedi: İhtiyacın varsa değersiz bir itemini alabilirim o fiyata. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu aldım. Konu kapanabilir. Hepinize teşekkürler.
OzzyOnFire dedi: İhtiyacın varsa değersiz bir itemini alabilirim o fiyata. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu aldım. Konu kapanabilir. Hepinize teşekkürler.