Steam'de 10 TL nasıl kazanılır?

380721

Hectopat
Arkadaşlar, şu an 0 TL bakiyem var. Bunu nasıl 10 TL yapabilirim? Zup S, Zup F ve Zup 8 oyunlarını aldım. Pazarda her şeyi sattım. Başka yöntem yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
O aldığın oyunları oynayarak kart düşürüp kartlarını satabilirsin. Steam Idle Master kullanmak daha kolay olur.

Arkadaşlar, şu an 0 TL bakiyem var. Bunu nasıl 10 TL yapabilirim? Zup S, Zup F ve Zup 8 oyunlarını aldım. Pazarda her şeyi sattım. Başka yöntem yok mudur?

Envanterinizdeki her şeyi de sattıysanız pek bir yolu yok gibi hocam mecburen kendiniz yatıracaksınız.

Belirtmediğiniz için söylüyorum para yükleyebilirsiniz. Eğer amacınız pazar ya da oyunlardan kazanmaksa 1-2TLlik oyunların kartları pahalı olabiliyor onları araştırın.

Oyundan düşen kartları satarak kazanabilirsiniz, onun haricinde CS:GO'da düşen kasa, bıçak, silah skini vs. onları satarak para kazanabilirsiniz.

Tosla'dan arkadaşını davet edersen veriyordu diye biliyorum bana öyle vermişti bir arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…