Steam'de 15 TL'ye ne alınır?

Matigre

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
Amd Radeon RX 5500 XT
Anakart
Asrock A320M
İşlemci
AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 3.10 GHz
Bende olup oynadığım oyunlar aşağıdaki gibi. Bu oyunlardan referans alarak ne önerebilirsiniz?

Town of Salem 3.40 TL olmuş. Güzel bir roleplay oyunudur, tavsiye ederim.

PC Building Simulator deneyebilirsiniz ben 2 gün önce aldım sarıyor oyun oldukça ayrıntılı ve teferruatlı.

Deliver us the Moon 6-7 saat süren ama kaliteli bir oyundur. Şuanda güncel kur fiyatı 14TL'dir ilgilenebilirsiniz.

Teşekkürler ama sanki pek konuya bakmadan yazmışsınız gibi geldi bana.

Birileri kart satarak kazandığı paraları harcıyor sanırım.

Yakuza 0 var sende devam oyunlarını almanı öneririm yakuza 0 - yakuza kiwami - yakuza kiwami 2 - yakuza remastered 3 - remastered 4 - remastered 5 - yakuza 6 song of life. ( like a dragon bağımsız diye saymadım )

Yakuza 0 var sende devam oyunlarını almanı öneririm yakuza 0 - yakuza kiwami - yakuza kiwami 2 - yakuza Remastered 3 - Remastered 4 - Remastered 5 - yakuza 6 song of Life. ( like a Dragon bağımsız diye saymadım )

Yakuza oyunlarının fiyatlarına bakmadan yazmışsın.

Hayır aldığım oyunlardan kalan bütçe.

Left 4 Dead 2 ya da Far Cry 3 öneriyorum. Far Cry 3 oynamadıysanız kesinlikle oynamalısınız.

Far Cry 3-4 bende Ubisoft Connect'te var. L4D2 multiplayer olduğu için ben oynayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…