Emre Aktaş04 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Sorum başlıktaki 10 dakika fazla oynamışım. Sizce iade edilir mi iade edebilen var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 2 Ağustos 2022 #11 @Emre Aktaş04 oyunu satın alalı 14 gün geçmediyse alma ihtimalleri yüksek. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 2 Ağustos 2022 #12 Edilecektir büyük ihtimalle. Bu arada görselde hesap adiniz görünüyor. Orayi sansürlemenizi tavsiye ederim. 333365 dedi: 14 gün geçmediyse alma ihtimalleri yüksek. Genişletmek için tıkla... 2 Agustos'ta alinmis görünüyor. Artı 0 Eksi
Edilecektir büyük ihtimalle. Bu arada görselde hesap adiniz görünüyor. Orayi sansürlemenizi tavsiye ederim. 333365 dedi: 14 gün geçmediyse alma ihtimalleri yüksek. Genişletmek için tıkla... 2 Agustos'ta alinmis görünüyor.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 2 Ağustos 2022 #13 Emre Aktaş04 dedi: Profilde 2.1 gözüküyor destek kısmında 2 saat gözüküyor neyse şansımı deneyeyim olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok. anladım hocam öğlen almıştım şimdide iade etmeye çalışıyorum inşallah iade olur isaflarına kalmış birazda Genişletmek için tıkla... Edilir merak etmeyin, bi ara neredeyse 3 saate gelmiş oyunu iade etmiştim . Artı 0 Eksi
Emre Aktaş04 dedi: Profilde 2.1 gözüküyor destek kısmında 2 saat gözüküyor neyse şansımı deneyeyim olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok. anladım hocam öğlen almıştım şimdide iade etmeye çalışıyorum inşallah iade olur isaflarına kalmış birazda Genişletmek için tıkla... Edilir merak etmeyin, bi ara neredeyse 3 saate gelmiş oyunu iade etmiştim .
KS KS Emre Aktaş04 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #14 reptile dedi: Edilecektir büyük ihtimalle. Bu arada görselde hesap adiniz görünüyor. Orayi sansürlemenizi tavsiye ederim. 2 Agustos'ta alinmis görünüyor. Genişletmek için tıkla... sildim hocam bi sıkıntı olucağını sanmıyorum ama yinede teşekkürler,bugün öğlen aldım hocam Artı 0 Eksi
reptile dedi: Edilecektir büyük ihtimalle. Bu arada görselde hesap adiniz görünüyor. Orayi sansürlemenizi tavsiye ederim. 2 Agustos'ta alinmis görünüyor. Genişletmek için tıkla... sildim hocam bi sıkıntı olucağını sanmıyorum ama yinede teşekkürler,bugün öğlen aldım hocam
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.638 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #15 Emre Aktaş04 dedi: Sorum başlıktaki 10 dakika fazla oynamışım. Sizce iade edilir mi iade edebilen var mı? Genişletmek için tıkla... İstisnai durumlar olabiliyor. Sen talep oluştur. Artı 0 Eksi
Emre Aktaş04 dedi: Sorum başlıktaki 10 dakika fazla oynamışım. Sizce iade edilir mi iade edebilen var mı? Genişletmek için tıkla... İstisnai durumlar olabiliyor. Sen talep oluştur.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 3 Ağustos 2022 #16 Emre Aktaş04 dedi: bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Hesap kurtarma gibi islemlerde bu tür bilgilere ihtiyac duyuluyor. Sadece bununla hesabiniza erisemezler fakat gizli tutmanizda fayda var. Artı 0 Eksi
Emre Aktaş04 dedi: bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Hesap kurtarma gibi islemlerde bu tür bilgilere ihtiyac duyuluyor. Sadece bununla hesabiniza erisemezler fakat gizli tutmanizda fayda var.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #17 Ben 2.4 saat Mount And Blade With Fire And Sword oynayıp iade ettim. Kabul etmişlerdi. Sizinkide kabul olur. Artı 0 Eksi
Ben 2.4 saat Mount And Blade With Fire And Sword oynayıp iade ettim. Kabul etmişlerdi. Sizinkide kabul olur.