Arkadaşlar, bir turnuva aracılığı ile ödül aldım. Ödüllerden en alınabilir Steam Gift Card oluyordu, bir de global olduğu için sorun olmaz diye düşündüm fakat kodu yazıyorum, kabul etmiyor.
Ancak hesabınızla aynı birimdeki hediye kartlarını/cüzdan kodlarını kullanabilirsiniz. Hesabınızın para birimi dolar değilse ne yazık ki o kartı kullanamazsınız.
Kullanmaya çalıştığınız kodun para birimi bulunduğunuz bölgeden farklıysa bu hediye kartını hesabınız için kullanamayabilirsiniz. Durum buysa lütfen kodu satın aldığınız yere iade edin.
Kullanmaya çalıştığınız kodun para birimi bulunduğunuz bölgeden farklıysa bu hediye kartını hesabınız için kullanamayabilirsiniz. Durum buysa lütfen kodu satın aldığınız yere iade edin.
Yalnız altında da böyle bir not var:
Not: Kullanmaya çalıştığınız hediye kartı sizin para biriminizde değilse bu kartın miktarı otomatik olarak bölgenizin para birimine dönüştürülür. Her para birimindeki hediye kartının her bölgede kullanılmadığını aklınızda bulundurun.
Benim çözemedim araştırıyorum herkes dolar bakiye satıyor veya kullanıyor bende mi sistem çöktü mübarek.
Kafa ütülüyorum biraz sanki o yüzden özür dilerim.
Kalıcı olarak hesap kapatılabiliyormuş araştırdım da.
Ama şey aklımı kurcalıyor yeni Steam hesabı açıp Amerika'dan kodu kullanıp kendi hesabıma oyunları hediye olarak gönderebiliyor muyum?