3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 23 Temmuz 2022 #11 Cryptonix dedi: Ben neden iade edemedim. Genişletmek için tıkla... 391969 dedi: -diğer şartlar karşılanıyorsa- Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi .d
Cryptonix dedi: Ben neden iade edemedim. Genişletmek için tıkla... 391969 dedi: -diğer şartlar karşılanıyorsa- Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi .d
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2022 #12 Enocuk dedi: Kabul etmediler. Genişletmek için tıkla... Gelen maili/yazıyı aktarır mısınız?
E Enocuk Centipat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #13 391969 dedi: İade almama sebepleri ne? Destek kısmında yazıyordur. Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım Steam yakın zamanda çok iade yaptığımı söylüyor bundan dolayı yapamıyormuşum. Ama sonsuza kadar mı süreli mi onu yazmıyor.
391969 dedi: İade almama sebepleri ne? Destek kısmında yazıyordur. Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım Steam yakın zamanda çok iade yaptığımı söylüyor bundan dolayı yapamıyormuşum. Ama sonsuza kadar mı süreli mi onu yazmıyor.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 23 Temmuz 2022 #14 Enocuk dedi: Baktım Steam yakın zamanda çok iade yaptığımı söylüyor bundan dolayı yapamıyormuşum. Ama sonsuza kadar mı süreli mi onu yazmıyor. Genişletmek için tıkla... İadeleri üst üste yaptıysanız ve daha iki hafta süreniz varsa belli bir süre sonra deneyin. Ve iade ederken notlar kısmına gerçekçi sebepler yazın.
Enocuk dedi: Baktım Steam yakın zamanda çok iade yaptığımı söylüyor bundan dolayı yapamıyormuşum. Ama sonsuza kadar mı süreli mi onu yazmıyor. Genişletmek için tıkla... İadeleri üst üste yaptıysanız ve daha iki hafta süreniz varsa belli bir süre sonra deneyin. Ve iade ederken notlar kısmına gerçekçi sebepler yazın.
E Enocuk Centipat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #15 391969 dedi: İadeleri üst üste yaptıysanız ve daha iki hafta süreniz varsa belli bir süre sonra deneyin. Ve iade ederken notlar kısmına gerçekçi sebepler yazın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
391969 dedi: İadeleri üst üste yaptıysanız ve daha iki hafta süreniz varsa belli bir süre sonra deneyin. Ve iade ederken notlar kısmına gerçekçi sebepler yazın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.