Bir daha kullanmayacağınız bir hesap için 5 dolar harcamak çok gereksiz değil mi?CS2'den 7 gün ban yediğim için alt hesap açtım fakat alt hesaba arkadaş ekleyebilmek için 5 dolarlık bir şey almam lazım, 5 dolara oyun alıp sonra iade edersem arkadaş ekleyebilir miyim?
Hocam 5 dolarlık oyun alın oyunu orijinal hesabınıza hediye olarak gönderin.CS2'den 7 gün ban yediğim için alt hesap açtım fakat alt hesaba arkadaş ekleyebilmek için 5 dolarlık bir şey almam lazım, 5 dolara oyun alıp sonra iade edersem arkadaş ekleyebilir miyim?
Bir daha kullanmayacağı hesap için 5 dolar harcamak istemediği için bunu sormuş zaten.Bir daha kullanmayacağınız bir hesap için 5 dolar harcamak çok gereksiz değil mi?
Alt hesaba niye arkadaş ekliyor? 7 gün sonuçta. 7 ay veya yıl değil.Bir daha kullanmayacağı hesap için 5 dolar harcamak istemediği için bunu sormuş zaten.
Bunun bizi ilgilendirdiğini pek sanmıyorum. Arkadaş sorusunun cevabını almış zaten konu kilitlenebilir.Alt hesaba niye arkadaş ekliyor? 7 gün sonuçta. 7 ay veya yıl değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.