Süper Pro Engineer Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 50 TF key almıştım fakat arkadaş çok hile olduğu için önermedi oynamamı. Onun yerine satıp CS'ye item almamı önerdi. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
50 TF key almıştım fakat arkadaş çok hile olduğu için önermedi oynamamı. Onun yerine satıp CS'ye item almamı önerdi. Sizce ne yapmalıyım?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 4 Nisan 2023 #3 Satın, seçkin yoksa seçkin alın kalan parayla item alın. Duman0912 dedi: Tf2 keyi mi? Genişletmek için tıkla... Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com
Satın, seçkin yoksa seçkin alın kalan parayla item alın. Duman0912 dedi: Tf2 keyi mi? Genişletmek için tıkla... Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com
Süper Pro Engineer Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 William Crusader dedi: Satın, seçkin yoksa seçkin alın kalan parayla item alın. Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com Genişletmek için tıkla... Evet mann co key. Seçkin var item yok hesap da.
William Crusader dedi: Satın, seçkin yoksa seçkin alın kalan parayla item alın. Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com Genişletmek için tıkla... Evet mann co key. Seçkin var item yok hesap da.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 4 Nisan 2023 #5 Süper Pro Engineer dedi: Evet mann co key. Genişletmek için tıkla... Bayağı para edebilir iyi fiyattan satarsanız. Seçkin yoksa alın, yoksa tüm parayla item alın.
Süper Pro Engineer dedi: Evet mann co key. Genişletmek için tıkla... Bayağı para edebilir iyi fiyattan satarsanız. Seçkin yoksa alın, yoksa tüm parayla item alın.
Süper Pro Engineer Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 Hesapladım. William Crusader dedi: Bayağı para edebilir iyi fiyattan satarsanız. Seçkin yoksa alın, yoksa tüm parayla item alın. Genişletmek için tıkla... Hesapladım 1807 TL alış Steam'den satsam 2050 TL civar tutuyor. O zaman CS'ye yaptırayım.
Hesapladım. William Crusader dedi: Bayağı para edebilir iyi fiyattan satarsanız. Seçkin yoksa alın, yoksa tüm parayla item alın. Genişletmek için tıkla... Hesapladım 1807 TL alış Steam'den satsam 2050 TL civar tutuyor. O zaman CS'ye yaptırayım.
Duman0912 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 936 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #7 İtem yerine paraya dönüştürmek istersen toplu alabilirim hepsini. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2024
Süper Pro Engineer Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #8 Duman0912 dedi: İtem yerine paraya dönüştürmek istersen toplu alabilirim hepsini. Genişletmek için tıkla... Steam'den satmak daha mantıklı teklif için teşekkür ederim.
Duman0912 dedi: İtem yerine paraya dönüştürmek istersen toplu alabilirim hepsini. Genişletmek için tıkla... Steam'den satmak daha mantıklı teklif için teşekkür ederim.
thorrr Zeptopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #9 Hala satılıksa 46 tl ye alabilirim hocam