D DeathPiu Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Şu anda Steam'de 50TL var. Gidip 22 TL'ye MB Warband alsam değer mi ve kalan parayla ne yapabilirim? Eğer değmez diyorsanız oyun önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
Şu anda Steam'de 50TL var. Gidip 22 TL'ye MB Warband alsam değer mi ve kalan parayla ne yapabilirim? Eğer değmez diyorsanız oyun önerir misiniz?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 28TL'ye Jedi Fallen Order var kusursuz bir oyun değil fakat güzel bir oyundur tavsiye ederim.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 18 Mart 2023 #3 Dying Light 1 alabilirsin.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 18 Mart 2023 #4 Preniz varsa Hunt Showdown, kalanıyla da Undertale olabilir.
D DeathPiu Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #5 Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Quistin dedi: 28TL'ye Jedi Fallen Order var kusursuz bir oyun değil fakat güzel bir oyundur tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Famronty dedi: Dying Light 1 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var. Chomusuke dedi: Preniz varsa Hunt Showdown, kalanıyla da Undertale olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef prem yok. Başka öneriniz varsa bekliyorum önerilere açığım.
Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Quistin dedi: 28TL'ye Jedi Fallen Order var kusursuz bir oyun değil fakat güzel bir oyundur tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Famronty dedi: Dying Light 1 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var. Chomusuke dedi: Preniz varsa Hunt Showdown, kalanıyla da Undertale olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef prem yok. Başka öneriniz varsa bekliyorum önerilere açığım.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 19 Mart 2023 #6 Moonlighter bakabilirsin.
MarazAli68 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #7 DeathPiu dedi: Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Var. Maalesef prem yok. Başka öneriniz varsa bekliyorum önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Kanka bende Hunt Shadow almayı düşünüyordum ama tek olduğum için almadım. Hala paran varsa ve istersen aynı anda alalım bir deneyelim şu oyunu.
DeathPiu dedi: Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Yani MB Warband 22TL'ye değer diyorsun. Var. Maalesef prem yok. Başka öneriniz varsa bekliyorum önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Kanka bende Hunt Shadow almayı düşünüyordum ama tek olduğum için almadım. Hala paran varsa ve istersen aynı anda alalım bir deneyelim şu oyunu.