Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Steam'de bir grup açtım ve bu grubun linkini tartışmalara attım oyunla alakalı olan davet gibi. Bu ban sebebi mi ve ban yersem VAC mı yerim? Yoksa bütün oyunlarıma erişimimi kaybeder miyim? Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022
Arkadaşlar Steam'de bir grup açtım ve bu grubun linkini tartışmalara attım oyunla alakalı olan davet gibi. Bu ban sebebi mi ve ban yersem VAC mı yerim? Yoksa bütün oyunlarıma erişimimi kaybeder miyim? Teşekkürler şimdiden.
MeshAle Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Uyarı yiyebilirsiniz belki veya banda yiyebilirsiniz ama böyle bir ban sebebi duymadım.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 27 Temmuz 2022 #3 Ban yerseniz maksimum tartışmalarda yersiniz oyunlarınıza bir şey olmaz. Ama zaten uyarıyla çözülebilecek bir durum gibi gözüküyor.
Ban yerseniz maksimum tartışmalarda yersiniz oyunlarınıza bir şey olmaz. Ama zaten uyarıyla çözülebilecek bir durum gibi gözüküyor.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 Sildim zaten mesajları teşekkür ederim.